LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8889909192 111> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lijepo si složila jaglace po vrtu,a u kući ti toliko lijepoga cvate
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Sunce došlo u tvoj vrt. Jaglaci su prekrasni!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Hej, Lorić, nema straha za dihondru. Samo da zatopli ona će se opet oporaviti.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepo ti je sve krenulo, jaglaci su prekrasni, dobro si sredila vrt, kućne cvatu na veliko. I moja
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Drage cure hvala svima na pohvalama. To je podstrek da nastavim "tjerati" biljkice da počnu već jednom malo brže izvirivati
![]() Nataly, Tradescantia i svo kućne biljčice sele čim dobro zatopli na ljetovanje na terasu..... Hoja iz tvojih usta u Božje uši....Bilo bi mi žao da je dihondrica otišla. Svima ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Jako,jako,jako mi se svida tvoj ulov u kolicima
![]() ja nemam nista...uglavnom cvijece ti je super i bas je lijepo slozeno to sve vani... ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Lora
![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Lora je prekrasno sredila vrt, vidim da si bila vrijedna! Cvijeće se oporavlja a jaglaci su prekrasni!
|
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Puno boja u tvom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Možda gnjavim,
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrsno, kao da je već proljeće. Cijeli vozni parkić jaglaca
![]() Dihondra uzgleda super za ovo doba godine ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() hvala na posjetama, trudim se, trudim......jedva čekam da zatopli pa da vidim što je od ostalog preživjelo ![]() Nataly, Tradescantia van i na sunce čim dovoljno zatopli..... |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Moram ostaviti poruku za najljepši i skladniji par koji sam vidjela, daj Bože da i ja i MM budemo takvi jedno drugome.
Sretno Vam Valentinovo golupčići ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Mrvicu kasnim, ali evo me!! Došla se diviti jaglacima, prolistalom božuru i hortenziji i unutarnjim biljkicama!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Lora imaš predivno šarenilo i vani i u kući, biljke ti krasno cvatu. Imat ćemo šareni "odbor za doček" u petak |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lora, pa ti si već potpuno sredila vrt. Bravo!
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
I ja poput Lore: kad zatopli 99% kućnog cvijeća, van na terasu!!!
Ostavim nekolicinu teglica da mi dnevna soba i stubište ne djeluju hladno! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Lorica, pa kod tebe sve lijepo šareno!
Ulov ti je bio fantastičan! Ja još nisam krenula "lovit", al ću uskoro. Dosad nisam nikad imala jaglace, al sad kad sam tvoje vidjela, navukla sam se. I ja čim zatopli "bacim" sve van, na terasu. To mi je i prilika da sve dobro počistim, jer preko zime od silnih tegla, teglica i vaza ne mogu pošteno ni posisat! ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
imaš puno jaglaca raznih ali i još puno lijepih sobnioh biljaka
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8889909192 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |