Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 118119120121122 140> |
Korisnik | |
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Nataly, ne mogu vjerovati, pa zar u Gorskom kotaru ne uspijevaju visibabe? Moje se jako šire i novim lukovicama i sjemenkama po cijelom dvorištu... ali to je moj doprinos
![]() Lantana, baš mi je žao što ih ne uspijevaš održati, no vjerojatno im je pretoplo ljeti, a zimi nemaju period mirovanja
![]() Toni, drago mi te vidjeti, znači da si ozdravio?
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
lijepi su ti vjesnici proljeća, sve se pomalo budi iz zimskog sna!
novi narcis je lijep, mene od njihovog mirisa redovno zaboli glava!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Divnih li šafrna,visibaba,pupoljaka jorgovana
![]() A dupli narcis ostavlja bez riječi .... još ako miriši
![]() Pozdrav Kato
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Zelenka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 26 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 207 |
Kod mene su tek zumbuli na izlasku a duplične narcise su ti premedene !
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Kod tebe stiglo proljeće,sve je krenulo,a narcisi u saksiji su pravo osvježenje
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kat.rea i kod tebe počelo, pa skoro je sve već izvirilo, kao da si negdje tu u mojoj blizini.
Narcisi su prekrasni.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Kod tebe je proljece doslo vec na velika vrata..
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Proljeće je lijepo pokucalo na tvoja vrata vrta! Svi jedva čekamo zatopljenje i šarenilo boja i mirisa.
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Lijepo kreću visibabe i sve ostalo, prekrasno. A narcisi su za pet
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Možda si me krivo shvatila za visibabe. Rastu one naravno, no kod mene u vrtu je za sada procvala doslovce samo jedna visibaba.
A cvjetovi ovih narcisa su ![]() |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Kolko visibaba!!!! Ja sam neki dan išla u šumu ali nigdje na vidiku niti jedne. A ovih par kaj imam doma tek probijaju van. |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
prosetala sam,vt se budi,a to je najvaznije
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Proljeće!!! Sve je krasno, ali gdje mi je Rea?
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Nisam ti vidila božićni kaktus,predivan je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
kod tebe uvijek nešto lijepoga za pogledati ali onaj tepih od visibaba je očaravajući ,kako sam se preselila na more već 10g nisam vidla visibabu..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 118119120121122 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |