Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 200201202203204 243> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasni kaktusi i sukulenti,a vrt se lijepo budi,dolazi proljeće
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
BLANKA C. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Triša - jako lijepo. I "ROŽICA OD SOLDI" ti je lijepa,samo nek raste..raste,nek naraste jako velika (to znači puno soldi).
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Prekrasno, vrt se pomalo budi a kaktusi i sukulenti su naj haj
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
prekrasne slike i jos ljepsi kaktusici i sukulenti na slikama...
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
triša
![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Čestitke sada već na 202 stranici!
Draga Triša, koliko ti kaktusa imaš....!!!!!!!!!! Znam da ih voliš ali nisam mislila da ih toliko imaš!
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Čestitke za 202-toj stranici
![]() ![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Svim mojim posjetiocima veliko hvala i jedna ogromna
![]() Blanka, ka je to "rožica od soldi" da je malo bolje pripazin - neman pojma o kojoj biljki je riječ?
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Kad saznaš koja je to "rožica od soldi" dat ćeš mi pelcer pa da vidimo da li će mi se onda i financijska situacija promijeniti...
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
He-he pelcer može odmah, a imam u dvorištu i onu koja tjera soldi iz kuće, ali nedam je jer mi je lijepa onako ljubičasta, dakle imam ravnotežu!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
slatki su ti bodljikavci
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
da znam kako te protijerati sa ovog foruma rado bi ...pemziju ćeš još jednu zaraditi ovdje šteta ako ti je na edaju
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Kaktusi i sukulenti ti prekrasno izgledaju, kao da nije bila zima. Jesu to oni kaj su bili pod svjetlom? Jesu i prije bez njega tako izgledali ili je sada bolje?
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Triša čestitke na 202. stranici.
![]() ![]() Lijepi su ti sukiji na zraku. Vidim da nisu otpali listovi kao kod nekih mojih.Super su patuljasti iris i šareni oleandar. Takav oleandar još nisam vidijela, kakav mu je cvijet? Je li ti ona aloja u vrtu ili u posudi?
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Joj Triša, prekrasni prizori iz tvog vrta. Pravo proljeće.
Malo si mi digla raspoloženje, koje je naglo splasnulo jutros kad sam vidio da je opet zabijelio snijeg, šmrc.
Evo jedna ruža za Valentinovo mojoj dragoj Trišici
![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
čiju si ružu uslikala tebi da nije komšija nebi imala šta pokazati pokažei svoju
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 200201202203204 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |