Mali-veliki s(c)vijet |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 27> |
Korisnik | |
martina1306 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 189 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tek sad sam vidila tvoj vrt i predivan je
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Zavidna visina pampasice i krasna cura pokraj nje
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Dragi moji forumaši, hvala vam svima što ste posjetili moj vrt dok me nije bilo!!!!! Kod mene je puno promjena, da se odmah pohvalim sada sam u drugom stanju (skoro punih 5 mjeseci) i makar imam malo problematičnu trudnoću sreća je i dalje neopisiva
![]() ![]() Dvije vrste mini narcisa. Sa listovima istovremeno izlaze i pupoljci. ![]() ![]() Crveni tulipani sa lijepim dekorativnim listovima. ![]() ![]() ![]() Patuljasti rozi tulipani. ![]() ![]() Irisi šareni - vidjet ćemo kakve će boje izaći. ![]() ![]() Sparaksisi - sad izgledaju malo suho ali u proljeće će se dobit, tako je bilo i prošle godine. ![]() Krupni rozi zumbuli. ![]() Šafrani u vrtu... ![]() ![]() ...i šafrani u tegli (na vrećici sa lukovicama je pisalo da su posebno prilagođeni za uzgoj u kontejnerima pa ih ja i posadila u jedan). ![]() ![]() Malo divljih proljetnica iz travnjaka. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I klematisi i lonicera već imaju pupove, nadam se da će se uspjeti održati do proljeća. ![]() ![]() I za kraj moj Medo upija energiju na suncu - potrebna mu je za svakodnevno ganjanje susjedinih mačaka ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Otvorim ja danas CIF a ovdje cijeli povratak starih članova,vidi se da proljeće lijepo utjeće na ljude i oni se bude kao i tvoj pracvjetan vrt
![]() Čestitam ti na trudnoći i želim ti slatkog bebeča
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Čestitam ti zbog ove vesele vijesti. Vjerujem da uživaš i u ovim trenucima jer su posebni.
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Divno je čuti lijepe vjesti, nekako nam je odmah toplije oko srca!
Čestitam! Čuvaj se, a bebača mazi i pazi- tako će brzo proći dječji dani i male brige- prebrzo!
Kod tebe je proljeće već lijepo zakoračilo.
Pozdrav tebi a Medi velika pusa!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Mali kaktus, Nataly, Sunceeee - hvala puno na čestitkama i lijepim riječima!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Evo, uspjelo je nešto i procvjetati
![]() Šafrani ![]() ![]() I pčelica je odmah iskoristila priliku ![]() I tratinčice su krenule ![]() Nectaroscordum mi je niknuo, prvi put u mom vrtu, jako me zanima kako će izgledati. ![]() E ovo je u kući, ornithogalum - baš lijepi cvijetak! ![]() ![]() I za kraj moja mala tratinčica, uvijek me prati kroz balkonska vrata kad god izađem bez nje. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pa imaš dobru ispričnicu za izostanak! Kod tebe ne rastu samo lijepi cvjetići, nego i bebica. Bravo!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Nedostajala si i ti i tvoj vrt
![]() Zelim ti sve najljepse ![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Prekrasno si prezentirala dolazak proljeća u tvoj vrt.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Evo te opet
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Takva dobra ispričnica bila bi ti uvažena i na dulji rok!!!! ![]() Prekrasno si slikala one sekulentiće, morala sam se vratiti dosta stranica unatrag, i iznova se divila krasnim slikama!!! Da li si tokom ljeta uspjela zakorjeniti koju gauru, jel se lako zakorjeni? I da, da li imaš koju slikicu sparaksisa, za tu biljku prvi put čujem, pa bih je voljela upoznati a neznam kaj tražiti!!! Šafrani, visibabe, zvončići.......krasno!!!!! A kod mene poslijepodne opet snijeg!!!!! I meni je nedostajao tvoj krasni vrtić!!!! ![]() A tvoja mala čuvarica.....slatkica-bonbončić |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Tako i moje tratinčice sjede na prozoru i prate kuda se gibam. Ljubimca ipak izdvajam kao najljepšeg...
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Otok, Gioiaa, Tikvić, Mira021, Nataly, Baka - puuuuuuuuno, puuno hvala na posjeti i prelijepim riječima!!!!! Šaljem vam jednu veeeeeeeeeeeliku
![]() Freeland44, prvo hvala ti na čestitkama!!! Gauru nisam zakorjenjivala i sad mi je žao jer se bojim da mi neće preživjeti zimu. Imam još par biljčica koje sam kupila prvi put prošle godine pa nemam iskustva s njima a trgovci su mi rekli da mogu prezimiti vani a ja im sljepo vjerovala tako da mi nije padalo napamet uzimat reznice (za još istih biljkica u vrtu nemam ni mjesta). Vidjet ćemo za koji mjesec, možda šta bude ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Za ovakvu ljepoticu isplati se biti strpljiv!!!! Samo ti čuvaj sebe, a za ostalo nikada nije kasno. Najljepše hvala na ponudi!!!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
ma svaka čast...nemam baš rijeći pa predivno je....joj kad če kod mene početi--a sve u svemu dva mala ljepotana su me njviše oduševila ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
pa kod tebe sve buja
![]() a i ti si sada prepuna života, neka te prati sreća i ljubav ![]() |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Springy sa zadovoljstvom sam prelistala tvoj vrt i bila je to stvarno jedna bogata šetnja
![]() sve pohvale a ljubimci su preslatki ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |