Vodenika - lat. Impatiens |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 18> |
Korisnik | ||
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Olja, jesu li ti u grijanom prostoru!
|
||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
|
![]() |
||
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
|
Pa ovo je da se
![]() Ja sam moje posejala 4.2. i sad imaju prva dva listica...samo da sve bude kako treba pa sa uspem da ih sacuvam! |
||
![]() |
||
Zelenka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 26 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 207 |
|
![]() |
||
![]() |
||
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
|
Ja sam dobila gvinejicu još krajem 4. mjeseca. Onda je bila u cvatu, no otada više ni C od cvijeta, lijepa je, narasla, zdrava, ali ne cvate. Kako ju natjerati da cvate? I da, na tersi mi je u hladu... ali neće, pa neće...
|
||
![]() |
||
doosrs ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2010 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 4 |
|
ja sam svoju vodeniku sacuvala od prosle godine reznicama i super su a drzim ih u polusjeni
|
||
![]() |
||
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
|
Uploaded with ImageShack.us |
||
![]() |
||
|
Uploaded with ImageShack.us |
||
![]() |
||
Floresito ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2 |
|
Ova godina je opcenito dosta specificna po kolicini vlage pa se i samo cvijece dosta lose drzi.Isto tako pripazi kod prihrane cvijeca da ne zaljevas po listu vec uz korijen pogotovo ako prihranjujes sa cvjetalom koji jaaako "pali" lisce ![]() |
||
![]() |
||
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
|
Hvala Alisa na savjetu, vjerojatno sam griješila u količini vode.
|
||
![]() |
||
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
|
Lucy vodenike vole dosta vode!Ja sam ih imala u svim bojama predhodni godina,ove godine ih nisam sijala..One koje su bile u polusjeni i sa puno vode,bolje su napredovale od onih na suncu.Te su bile bez puno cvjetova,listovi obješeni i bez živosti...
|
||
![]() |
||
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
|
Impatiens mi se jako sviđa. Imala sam prošle godine kao Lika 1, ali nisu mi dobro napredovali. Naime listovi su bili čudno ovješeni, nije baš rasla, a i cvjetova je bilo malo. Udovoljila sam zahtjevima (polusjena, umjereno vlažno).
|
||
![]() |
||
keeka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 252 |
|
Pozdrav svima, da li netko mozda zna od cega mi se rub lista od onih velikih vodenika susi, kao da je spaljen. a sunca ima samo prijepodne. Inace posadila sam ih po 2 u onu veliku teglu za balkone. Ako netko nesto zna neka javi. inace cvijeta dobro i puna je cvijeta.
|
||
![]() |
||
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
|
Bas su mi lijepe ove jednostruke...
![]() |
||
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
A ni moje nisu loše, ja baš volim te jednostruke
![]() |
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Pogledaj ove, zar nisu prekrasne ![]() |
||
![]() |
||
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
|
Ma neka Niho i tih prejednostavnih
![]() ![]() ![]() |
||
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
Ja ove godine samo planiram pokupiti sijemena od crveni jer su mi nekako najljepše i roza sa punim cvijetom-a ostale nekako su mi prejednostavne
|
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
|
Samo ti skupljaj čahurice i sadi opet na proljeće.Ima i kod mene čahurica,dovoljno za sledeću sezonu.Hvala na ponudi!
![]() |
||
![]() |
||
|
Ma znala sam ja da ces ti meni dati ovako opsiran odgovor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |