Bjelovar u slici |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | ||
Wally ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 16 Veljača 2011 u 13:17 |
|
Ma nisam, nisam to ja slikala. Bila sam samo vrijedna u krađi tuđih slikica.
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bravo bila si vrijedna!
|
||
![]() |
||
Wally ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 23 |
|
![]() Ovako je izgledalo prije nekoliko godina.
![]() A sada ovako izgleda.
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
|
Trg Stjepana Radića, ako autobusom ili autom dolazite iz pravca Zagreba, znaći i Vrbovca, ovo je prvi biser bliže centru koji ćete ugledati. |
||
![]() |
||
|
Draga Manči, možda ćeš sada imati priliku i doći kada se bolje upoznamo. A odakle si ti?
|
||
![]() |
||
|
Izgleda još ništa od zelenila. Ovo sam slikala prije nekoliko minuta. Pada snijeg.
|
||
![]() |
||
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
|
....lijep pozdrav, nazalost jos nisam bila u gradovima sjeverne Hr .....lijepi ugodjaj u centru, krasan park.....
![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala Mari. Bit će još slika, samo kad uhvatim vremena i kada malo zazeleni.
|
||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
pozdravljam slike iz Bjelovara i tebe, Waly
![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala na dobrodošlici Anastazija.
![]() |
||
![]() |
||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
|
Dobrodošla!
Lijepe slike i opet osvježena stara tema (i moja mama je iz Bjelovara). ![]() |
||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
||
![]() |
||
|
Gospina travo, bolje ikad nego nikad. Nadam se da ćemo se dugo družiti. |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
Dobro došla draga Bjelovarčanka! Tek sam te sad skužila. |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
Sused dok bumo išli u banku, katedralu, kod prijatelja, u kupovinu, bumo poslikali ( ak se sjetimo zeti aparat). |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
Bravo Božikovine! Poslikali ste nam našu katedralu i jedan od najljepših parkova u ovom dijelu Evrope. Sve 5, samo da ima malo više parka.
|
||
![]() |
||
|
Hvala Triša, uzvraćam pozdrav Rijeci iz Bjelovara. Ove slike nisu moje, ukrala sam ih sa interneta, ali morat ću malo sama slikati, jer vidim da je na internetu zastupljen uglavnom centralni park, a ostali nisu, pa ću to morati ispraviti, jer imamo mi još lijepih parkova.
Hvala Baka. Viš, viš, kud buju sve naši dečki dospjeli. |
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Pozdrav i od mene Bjelovaru.Moram pokazati slike MM, to je grad njegove mladosti!
![]() |
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Wally dobro nam došla. mene si baš razveselila slikama tvog grada. Nastavi nam i dalje pokazivati što sve ima u Bjelovaru.
Pozdrav Bjelovaru iz Rijeke.
![]() |
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
|
Gradski park u centru.
|
||
![]() |
||
|
Evo još malo.
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |