OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 264265266267268 374> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Opet tvoji veseli pitari najavljuju proljeće.
Pozdrav iz tmurnog Londona!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Vjerujem da je i kod tebe "London", t.j. sivo, nešto između magle i oblaka. Ali ti je zato u vrtu veselo šarenilo!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() I kad nas tisuce kilometara budu razdvajale, kad najmanje mislis na mene, moje oci ce gledati u daljinu i vidjeti samo tebe. ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Kad sam vidjela zečije uši pomislila sam u krivi vrt sam ušla
![]() Ali kad vidiš rascvjetano svijeće zaboraviš na zečije uši, pa i ostić ti cvate ![]() Evo ti jedno i od mene ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Otok, lijepi jaglaci.... ![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Hvala svima na savjetima za moje zekane, inače bi već bili isčupani (jer su prošle zime bili sasvim u redu, a ove nikakvi)
Mari, baš si imala inspiraciju za Valentinovo, hvala |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Vidim upis pa sam već pomislila da si uprkos kišurini nešto šareno stavila!
![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Otok i ja ti moram pohvaliti prekrasne boje tvoga vrta. Za sada ću uživati u tvome, dok kod mene ne krene cvjetanje...
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Samo da znaš,
![]() ![]() Dok ne dobijem sjeme ostića iz zaboravljene vrečice, i dalje ću ti svakodnevno virkati tvoje ostiće, mislim, neće ti biti ono po pločniku puževi tragovi, već moji!!! Ali i to se nadam, ne za dugo!!! ![]() Ali, ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja sam se nadala novim slikama,al dok one ne stignu,uzivacu u starim
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nema ništa novoga iz Pariza ili Londona?????
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ima, ima, svašta je procvalo, samo sam ovih dana malo duže radila, pa nisam stigla slikati.
Valjda će za vikend biti lijepo vrijeme, pa će biti i slike |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Čekam slike iz tvog predivnog vrta!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Uvijek vjerni!! Ko navijači
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Evo vikenda i sličica za moje navijaće Mislila sam uređivati ovu gredicu, ali puhala je bura pa sam odustala. Maćuhice sam već ranije preselila iz gornjeg vrta jer tamo radim neke pretumbacije. Tu su iznikle brojne lukovice, za sada su počele cvjetati narcise, ostalo još moram malo čekati ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ciklame (prošlogodišnje) cvale su i ove zime, još se uvijek dobro drže ![]() Crvene kalanhoe su procvale, a bijele su se ulijenile ![]() U gornjem vrtu ima više sunca i manje bure, pa evo i zumbula ![]() Procvao je i prošlogodišnji gerber, uopće nije tako osjetljiv kao što sam mislila ![]() Begonia je nova, svidjela mi se tako narančasta ![]() Rascvale su se i ove lukovice koje sam kupila pred desetak dana ![]() Eto, za danas sam vam izabrala rascvjetale slike, idući put bit će vjerovatno nešto zeleno,radim nešto, ali o tom-potom. Pozdravljamo vas moj kupusić i ja ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prekrasne proljetne slike
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Slatki ti je kupusić,ali gledam kako je proljeće već stiglo u tvoj vrt,sve su proljetnice lijepo otvorile svoje raskošne glavice,a sad si nas bacila u razmišljanje šta sad radiš sa zelenjavom,nešto pretumbavaš?
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 264265266267268 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |