Gazanija - Gazania splendens |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 20> |
Korisnik | |
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Maso,Zelenka
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Zelenka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 26 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 207 |
Mojih ako sam dobro ujutro izbrojala izašlo nekih tridesetak
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
I moja prva iznikla, jeeeeaaa :)))
![]() |
|
![]() |
|
jelsa_ ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 01 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 167 |
Pecika,ako si na kontinentu,pričekaj sa sadnjom bar do polovine ožujka.Što se puževa tiće nisu baš ljubitelji gazanije ali znaju pojesti pupove i cvjetove mada rijetko i to ako nemaju izbora
|
|
![]() |
|
Pecika ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 78 |
Danas sam sa tatom bila mbm-u ,prvi put,doista sam se iznenadila cega svega ima ,a i naravno cijenama koje su mi pomalo za neke i smijesne ,kupila sam gazaniju,odabrala tako od oka i cim sam dosla doma naravno k vama brzo da vdim kada,di kako ,i zaljubila sam se ..ovaj cvijet je doista prekrasan ... kupila sam sarene,i nadam se da ce uspijeti samo neznam dal da sadim sada,vani pada snijeeeeg
![]() |
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
I ja sam sretna zbog tebe draga
![]() |
|
![]() |
|
Zelenka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 26 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 207 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Naglas se smejem a moji me gledaju sta mi je ....a ja im samo dobacim....
...nikle su.....a moj ce ti muz...nije ti dosta sto sadis na sve strane pa zar sad i virtalno....kriminalne smo mi cvecarke tj.prave cvecke... Morana super si...tako mlada a tako uspesna! Zelenka ti ces nas vec sutra obradovati izniklim gazanijama...ali za svaki slucaj primeni ono moranino BACICU TE IZLAZI!....to pali sigurno ![]() |
|
![]() |
|
Morana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 343 |
hahaha dolazi danas do mene dečko dok sam sijala žute rajske ptice... prvo mi je pomogao staviti prozirnu foliju preko svake čašice, pa sam mu pokazala sanduk za sijanje koji mi je napravio otac, a onda i tri ponosne gazanije, te nešto izniklog ageratuma
![]() dokle će njih dvojica to podnositi, pravo je pitanje ![]() a gazanije... pa ja se jos nadam da ce niknuti koja, a ako i ostane na ovome, ja zadovoljna... promatram ih svako sat vremena u nadi da se nesto nazire i da ove tri neće klonuti... Al ako sam ih uspjela natjerati da izađu, najteži dio posla za mene je završen ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Morana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 343 |
ma daj, možeš misliti kako je meni drago, davim sve, svima pričam kako su mi tri niknule, i tko god dođe u goste, pokazujem ih ponosno...
ako je to recept, odsad prijetim svom cvijeću kad pričanje i nagovaranje ne ide ![]() jos jednom ti hvala, a ti si te svoje super uredila! Zelenka i ja samo gledam kako cu svoje uvaliti, ali moji već sad drže da sam luda ![]() |
|
![]() |
|
Eto ja zauzela čitavu kupaonu sa teglama moji poludjeli a ja okrivila vas
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
jelsa_ ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 01 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 167 |
Olja ,,čista petica,, skidam kapu
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Ma samo ti vracaju zato sto si juce mislila da ih bacis...ko veli daj da izlazimo ova se ne sali
![]() |
|
![]() |
|
meni danas tri provirile zasad, valjda će i ostale i baš sam sretna!!!!! Olja puno ti hvala, spasila si ih
![]() |
|
![]() |
|
Zelenka bas si me nasmejla.....samo napred pa kad se okitimo na prolece ima da se svi dive....
maso javljaj cim provire....sretno! |
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Moje upravo posijane, stavljene na tolo, pa cemo vidjeti :) Sretno svimai od mene!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Bravo zelenka bas si se dobro setila za kupaonu.....jos prekri najlonom posudu da bude jos toplije.....samo par dana dok sve niknu posle im treba i dosta svetlosti a ako i toga ima u tvojoj kupaoni cuni mi se da bi mogla uskoro da promeni namenu pa da se zove klijaliste
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |