Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Rijeka
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Rijeka

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3637383940 58>
Korisnik
Poruka
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2011 u 23:20
narvano da je Rijeka lučki grad, a brod Srdela je simpaClap
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2011 u 19:19
Drenova, na drugoj slici na kraju, skoro kraj mosta, na lijevoj strani je i naša baka, skoro si je uslikala.
Slike su ti zaista prekrasne, dobar fotić, a ti si mi izgleda majstorica-bravo.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2011 u 19:37

Lijepe slike

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2011 u 19:48

Danas smo opet krenuli u šetnju, no nešto kraću i to u gradu. Odlučili se tako popeti na brdo Sveti križ, gdje se nalazi riječki astronomski centar.

Kako smo gledanje u zvjezde ostavili za neku slijedeću večer kad bude lijepo vrijeme, ovaj puta smo samo šetali, a ja sam fotkala.

Evo nekoliko slika s visine od cca 200 m na zapadni dio grada

Tu je pogled na istočni dio grada, ističe se Vulkanom neboder i neboder Tover centra

Tu je svakako najinteresantnija kula, izgrađena 1941. godine kao vojna utvrda s četri istaknute kule.  U sjeverozapadnoj kuli 2001. ugrađen je teleskop. zaštićem pokretnom astronomskom kupolom, te je tu formirana prva riječka zvjezdarnica.Zgrada u kojoj se nalazi Astronomski centar Rijeka smještena je na grebenu brda i gradskog parka Sveti Križ, s kojeg se pružaju vidici prema Riječkom zaljevu i brdovitom zaleđu.

Put nas vodi prema maloj crkvici, još jednoj u nizu riječkih crkava, na koju sam potpuno zaboravila

Vrata su zaključana, pa ne možemo bliže, zato šetamo dalje uređenim putevima i prirodnim stazicama

Još jedan pogled s visine na riječku obilaznicu i brodogradilište V.Lenac.

Krug oko brda i na sjevernoj strani pogled na petlju i mjesto Draga

Ima i nekih zagonetnih špilja, rupa, kažu da tuneli pod brdom vode skroz do mora - boljevjerovat nego provjeravat

Okolo, naokolo, srećemo masu ljudi koji šetaju, čak i neke stare prijatelje, koji nas pozivaju doma na kavu, a stanuju tu negdje

RIJEKA

Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2011 u 19:56
smile71Draga, hvala ti na šetnji,od kad sam na Krku samo si mi osviježila sjećanja,hvala ti naš reporteru.
Na vrh
1234DRENOVA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 535
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 1234DRENOVA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2011 u 14:41
jako lijepo,krasno si sve poslikala i opisala
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2011 u 15:43
Triša bravo za nove slike našeg "Londona"Clap
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2011 u 19:25
Pravo sam gledajući tvoje predstavljanje Rijeke  
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 1234DRENOVA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2011 u 22:53
slike sa riječke obale
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2011 u 06:06
Ne mogu vjerovati da sam propustila ovoliko slika!
Bravo  objema fotoreporterkama.Slike su prekrasne!Thumbs%20UpClap
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2011 u 07:52
Baka i ja sam se iznenadila kad sam došla na Sv. Križ kako to divno izgleda, no još nisam bila na drugoj strani, pa bit će novih slika ovih dana.

Drenova tvoje fotke me uvijek oduševe, pa uvijek virnem u ovu temu nebi li ugledala da si nešto slikala.

Vidiš dobar smo tandem za predstavljanje naše Rijeke.
RIJEKA

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2011 u 09:43
bravo za tandemsmile55!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 1234DRENOVA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2011 u 22:57

pozdravljm trišu,baku,antoniju i sve koje svrate ovdje pogledati Rijeku,od mene u slici a od triše u  riječi i slici,ovo je crkva sv. Jurja na Drenovi riječka ura na Korzu

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2011 u 09:58
Evo baš odlično! Tu crkvu nemamo u izvještaju o crkvama, a nisam ni znala kako se zove.
Riječka ura, odlična slika.To mi je uvijek simbolika Rijeke kao i morčić, pa svim prijateljicama kupujem onaj zgodan tornjić od keramike s magnetom, a i ja ga imam.
RIJEKA

Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2011 u 10:04

Vidi kako se poklopilo, i ja sam jučer u temi Lič pisala o crkvi Svetog Jurja.
Slika Riječke ure je posebna...Thumbs%20Up
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2011 u 19:37
1234DRENOVAsmile58
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2011 u 21:13
Drenova u tebi se zbilja skriva pravi foto talent!ClapClapClap
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 1234DRENOVA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2011 u 00:38
drage moje,evo slika sa dječijeg karnevala na korzu.Drago mi je da vam se sviđaju moje fotografije,pozdrav svima
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2011 u 00:51
Lijepe slike Drenova sa Dječjeg karnevala na Korzu...Prava sreća sa vremenom, jer obično bude kiša, bura ili snijeg...Danas je baš bilo idealno za Dječji karneval....ClapClap
sutra je novi dan
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 1234DRENOVA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2011 u 00:51
kraljica karnevala
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3637383940 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.