Vrt za moju dušu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 125> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Danas sam otvorila stranice u tvom vrtu, razgledala sam ga pred par mjeseci, ali onako kako sam ostala bez riječi i šutke uživala u svakoj slici, uživala sam i danas, ponovo istim poletom gledala slikicu za slikicom!!!! Sve o tvom carstvu je već rečeno, i to tisuću puta, ali meni je ovo daleki raj, mjesto za razgledanje, uživanje, oaza u kojoj jedna za drugom klizi pogled na biljke kao da gledam reportažu o dalekim japanskim, engleskim ili američkim top garden destinacijama!!!
Dojmilo me se posebno, prezentacija kultivara pojedinih vrsta, šafrana, narcisa,magnolija, rasvjetalog grmlja, irisa i perunika, čuvarkuća, jorgovana, pakujaca, graničica!!!!! Ako je tvoj vrt ispunjenje životnog sna, mogu reči da si u potpunosti uspio, da kojim slučajem najpoznatiji svjetski producenti vide tvoj garden, nemogu reči vrt jer on to nije, bila bi to prejednostavna riječ za tu ljepotu, bez imalo preinaka mogli bi snimiti biblijski film O raju, sa Evom i Adamom, i vjerujem da bi to bio film stoljeća, koji Titanik ili neznam kaj drugo!!! Nemoj misliti ako si prošle godine stavio sve slikice od svog bila, da ih ove godine ne očekujemo, pogled na takvu ljepotu jednostavno je .....jedinstven i božanstven!!!! Želim ti da još dugo uređuješ i njeguješ svoj vrt, sada sam sebična ali da i mi možemo uživati u njemu!!!! Jedna stvar mi se vrzma po mislima: tvoja žena ima mjesto za punjenje baterija, uživa li s tobom u vrtlarenju, drži li te kao malo vode na dlanu!!!Vidim u mislima sliku: ti i ona, ruka u ruci, u smiraj dana, tek pogled i beskrajno uživanje u svemu što vas okružuje!! Uz beskrajno divljenje iz tvog vrta, šaljem ti srdačne pozdrave iz mog skromnog vrta, ali sada imam čemu stremiti, ali sitnim koracima krečem prema mom vrtu koji će uvijek biti tek slaba sjenka tvojega!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Poppy ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 11 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 9 |
Vaš vrt je inspiracija svakom tko je ijednom pogledao cvijet i malo zastao... |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ovo je moj vrt iz snova!
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Savršeno!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ljepota tvog vrta svaki put me ostavi bez daha!Prepredivno!
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Baš je predivno buđenje proljeća kod tebe..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Ovo je najljepša izložba šafrana koju sam do sada vidjela !
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
polje safrana
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Triša nisi jedina, ja imam cijeli file sortirano po godišnjim dobima i svaki tjedan mjenjam i uživam u drugoj slici. Tako sam "stalno" u tom divnom istarskom vrtu
![]() Dobro si napisala Kaktusić, to se zovu šafrani a ne kao kod mene trči ,trči pa šafran
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ovdje svratim "ukrasti " sliku cvijeća za podlogu na računalu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
To se zovu šafrani!!!!!!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Nenadmašivo!
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Predivni su,preeeeeedivni
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
prekrasno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Žuto ljubičasta kombinacija šafrana stvarno je impresivna. Predivni su kad ih je tako puno, muhle je čarobnjak - pravi pravcati.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |