OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 265266267268269 374> |
Korisnik | |
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Joj kak je kod tebe sve rascvjetano, prekrasno je!
|
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
joj kod tebe uvijek nešto lijepo cvate
![]() |
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Krasno, kod mene jos ni traga bilo kakvom cvjeticu :)
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Malo sunca i tvoj je vrt zablistao u punom sjaju.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Neznam šta mi je lipše,sve mi je lipo
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
ajmeee, koliko u tebe ima ljepote! lijepo i rascvijetano je u tebe kao da je travanj u najmanju ruku!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
preslatko,a ja imam da se nacekam da i moj vrt tako izgleda.do tada uzivam u vasim vrtovima
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Otok moja, ovaj žuti gerber je predivan!! Kao malo sunce uljepšao mi je ovo hladno, snježno prijepodne. A i one maćuhice ispred eunimusa divna su kompozicija.. Lukovice kod tebe već polako pokazuju i pupoljke, neke i cvatu i mirišu, a moje tek promaljaju iz zemlje. Što god si naumila raditi, mijenjati, saditi, zelenjeti - bit će sigurno lijepo!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() ![]() ![]() ![]() al ova mi je najljepša:
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Pa stvaarno..
![]() Kalanhoe...a ja moje mitim, pokrivam, pjevam...
Zumbuli, narcise... neće me ni to kao tebe.Očito imaš zlatne ruke, kad ti je sve uvijek tako prekrasno.....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Pozdrav za Otok i kupusića....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Predivno cvijeće, a posebno me se dojmio gerber. Nisam znala da može tako rano procvijetat u vrtu.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Meni je najljepši gerber.
![]() ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
I meni je onaj žuti gerbeber prekrasan!!!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Prošli tjedan sve rascvjetano, ovaj tjedan sve potučeno. Bura lomi sve pred sobom već treći dan. Dole u vrtu polomilo tulipane, one koji su već dosta visoki, narcise umjesto da procvjetaju - polegle. Zemlja je potpuno suha, jaglacima se objesilo lišće, moram ih zaliti, ali po ovoj buri to je nemoguće.
Kako sam ovaj tjedan bila doma, imala sam velike planove, ali ništa od toga. Mislila sam pretumbati cijeli moj gornji vrt jer tu imam u planu neke promjene, ali vrijeme mi nije dalo. Napravila sam samo jedan mali dio planiranog, moje brdo ili "gornji kat" dobilo je zeleni kaputić ![]() ![]() ![]() Ha, ha, dovukla sam brdo mahovine iz šume pa sam malo tapecirala. Probala sam to lani, na ovoj trećoj slici gdje je mahovina svjetlije zelena - ta je od lani i ona se je primila i raste. Ljepše mi izgleda ovako zeleno, jer je tu samo kamenje i malo, malo zemlje na površini, a i manje raste trava. Kad se smiri vrijeme nastavljam sa tapeciranjem brda, a do tada samo par slika ![]() ![]() ![]() Sukulenti su već željni topline i sunca, ali ipak sramežljivo cvjetaju ![]() ![]() U nadi da će bura posustati, sve vas lijepo pozdravljam |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
kažeš bura, po ovim slikama nebi reć! lijepe su ! ovo sa mahovinom ti je super ideja!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Baš! I ja kažem da se po slikama teško može vidjeti potučeno od bure! Uvijek je tebi nešto lijepo, nešto procvjetalo!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 265266267268269 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |