Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 243> |
Korisnik | ||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ti si bila dobro zločesta.a rekla da nećeš više kupovati biljke
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
|
Uopće mi nije jasno kako mi je promaklo da si kupila tri kamelije. Pa nisu baš malene... |
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Cure, evo kako bi rekla Korijenko, nije me nitko čuvao na izložbi kamelija, pa sam bila zločesta i donijela doma čak 3 kamelije, s namjerom da jednu poklonim MPK, koja stanuje iznad mene, ali kad sam sve tri stavila u vrt, jednostavno sad se predomislila i sve ostaju kod mene.
![]() |
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
|
Krasan rascvjetani pogled
||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
||
![]() |
||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
Volim pratiti promjene u tvom dvorištu.... tvojoj kreativnosti nema kraja.
![]() Tko je zadužen da te čuva sutra u MBM
![]() |
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
|
Bila, prošetala, bacila oko na tvoje maćuhice (baš čudno-plave
![]() ![]() Nadam se da se uskoro i vidimo! |
||
![]() |
||
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
|
ovdje uvijek nešto lijepo....
|
||
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Triša, ja bih sa tih 10-15 cm bila jaaaako zadovoljna!!! Samo to treba dočekati...
![]() |
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Gio, dođi, dođi veseli me tvo obilazak.
E. nona, naravno da me veseli sve plavo, iako rađe još malo sačekaj, previše je još zima za sadnju, čak i kod mene.
|
||
RIJEKA
||
![]() |
||
|
Moja songica je nešto izrasla, ali ne naročito, a imam je oko godinu dana, slikat ću je, ali čini mi se da je narasla samo u visinu možda 10-15 cm.
No vidjela sam jednu predivnu kod Hamare, koja se baš grana, ali ima je već više godina, dakle treba čekati.
|
||
RIJEKA
||
![]() |
||
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
|
draga Triša samo da te pozdravim ida ti kažem da sam izabrala sve plavo što imam da te obradujem i pao snijeg
![]() |
||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
a ja dosla dopuniti baterije
![]() |
||
![]() |
||
|
Toni volim kad mi ti dođeš u dvorište, zaista me tvoj posjet jako veseli.
Antonija, kombinacija je ispala sasvim slučajno i na kraju super izgleda.
|
||
RIJEKA
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Evo da te i ja razveselim . Kada sam uguglala dracenu Song of India, i tamo si iskočila
![]() ![]() Nego, htjela sam te zamoliti da sada poslikaš ovu našu " zajedničku" dracenu da vidim kako ti napreduje. I koliko je tvoja točno stara. Moja je nekih mjesec dana, ali nisam baš primjetila da je nešto porasla. Ok, znam da joj treba vremena za prilagodbu, ali me baš interesira kolika je tvoja i kako napreduje.
Da, i možeš napisati da li je i kako često prehranjuješ?
|
||
![]() |
||
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
|
![]() |
||
toni
o Babotok,moj Babotok |
||
![]() |
||
|
|
||
RIJEKA
||
![]() |
||
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
|
"pogled kroz prozor" je da zastane dah, maćuhice sa trantičicama, prekrasno! |
||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Sve si lijepo pripremila i zašarenila, još da malo zatopli pa na sađenje.
I znaš da stvarno vrijedi ono - bilo kuda Triša svuda. Išla sam malo gledati slike heuchera na netu i tamo sam našla onu tvoju gredicu spremnu za sađenje heuchera |
||
![]() |
||
|
Lora, pa zar bi ti mogla odoljeti maćuhicama, zapele mi za oko i morala sam ih imati.
|
||
RIJEKA
||
![]() |
||
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
|
Hahahaha Triša ne kupuje više cvijeće
![]() Zar ste povjerovali? ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |