Mima35 - evo i mene |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 58> |
Korisnik | |
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
škrinjica je baš romantična :)
|
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Divno, kutije su mi prekrasne....
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
aaaaa...kako su krasne ove nostalgične škrinjice...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Mima - jako su mi lijepi svi tvoji radovi! Već danima pregledavam sve vaše radove i polako skupljam ideje. I ja sam počela raditi decoupage prije nekih mjesec dana i već sam totalno zaražena.....kada sve dobro proučim otvorit ću možda i ja svoju galeriju pa da čujem što ćete reći.
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Koferčić divan, i slažem se sa Saritom, pločica neka ide na zid!
|
|
![]() |
|
Hvala vam, treba mi malo pohvala jer sam počela gubiti inspiraciju, sve više radova koje napravim mi se ne sviđa. Hm, morat ću opet u šoping salveta. Možda će i to povoljno djelovati na moju inspiraciju, jedino ne znam što ću sa starim salvetama koje su se namnožile a samo stoje u ormaru. Morat ću ih poslikat pa razdjelit ako će biti tko zainteresiran, iako imam loša iskustva s poštom koja mi je prošli paketić izgubila.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Onaj koferčić je baš nekako veseo-taman za neku curicu!
Ja mislim da je hepi kad ga nosi! ![]() ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
goce1 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 09 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 37 |
Predivni su ti radovi!
![]() |
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Detaljno sam pregledala sve stranice u nazad....Mima35 ovo je jako,jako lepo....umetnicki radovi....vidi se da si jako kreativna a imas i istancen ukus......prosto me nesto tera da i ja probam sa odakvim radom....
![]() |
|
![]() |
|
Angell ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 225 |
Prekrasni radovi,ne znam šta bih posebno izdvojila.
![]() |
|
Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
kofercic je presladak bas za djevojcicu a plocicu bih radje stavila na zid-prekrasna je .
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dorina hvala na informaciji, pogledat ću u ponedjeljak.
|
|
![]() |
|
dorina1904 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 196 |
Sad sam se sjetila da ti tražiš staklene tanjure iz Ofertisime.Danas sam ih pronašla u Karlovcu , pa ti pogledaj možda ih sada ima i kod vas.
|
|
![]() |
|
Nado,
podloge za vruću hranu lakiram lakom na vodenoj bazi (Chromos-Svjetlost). Imam tri kuhinjske daščice koje testiram već mjesecima i do sada izvrsno podnose sve izazove a baš sam stavljala lonce direktno skinute s vatre. Na keramičkim pločicama radim odnedavno, lakiram ih istim lakom pa mislim da bi također trebale dobro podnosti visoke temperature. Do sada se nitko, kome sam ih poklonila, nije javio da je imao problema. Jednu ću sada napraviti za sebe pa ću ih i osobno testirati.
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
A dali će oslikani podmetač stvarno trpjeti vruču posudu sa juhom ili ??????????
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |