Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trišino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Trišino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3536373839 243>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2011 u 22:10
Stavi Niho siperak da se ne ukapaš, dok Triša uživa u svojim  kamelijama,mi jedino možemo jesti,jer snijeg i dalje vlada ,cvjećkica nigdjesmile65
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2011 u 22:05
smile50,,tako ču je slatko pijesti nema vremena misliti na cviječesmile44,,moram prati zbe ..haj čao
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2011 u 19:24
Niho, dođi odvest ću te na picu!

Vanjice, svih nas je drogirala, sada ih je pet u mom dvorištu, tri su iste boje crvene, ustvari više roza, jedna je bijela, a jedna šatirana, svaka mi je draga na svoj način.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2011 u 19:14
Triša imaš dobro pamčenje, da imam je ovde u ST, dobro mi se drži, stalno je vani na sjevernoj strani ima puno pupova ali ne davaju još znakove da bi mogli brzo pokazati svoje predivne cvjetove.
Šta se tiče novih primjeraka ovde prodavači ne znaju za druge vrste i boje kamelija pa mi se neda kupovati iste primjerke. Ako naleti koja drugačija eee ta će biti moja.
Hvala Jagodi šta me je "drogirala" s tom prekrasnom i vrlo malo zahtijevnom biljkom.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2011 u 18:10
smile50
jede mi s e pica
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2011 u 17:09
Bromelija, bit će sve u redu sigurno, a onda u nabavku kolekcije.

Vanja, ti na otoku možeš isto imati kameliju, pa imala si jednu, što je s njom.

Belina hvala ti imam dvije kamelije jedna od lani, a jedna od preklani, pune su mi pupova, no sada ih je ukupno 5 i baš sam sretna.
RIJEKA

Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2011 u 13:22
Bravo  Triša,sada si i ti došla u društvo vlasnica kamelija,znala sam da nećeš moći odoljeti,neka,vidjeti ćeš i gledati u kameliju kao u sveticu.Uživaj u svakom pupu i cvijetu.smile71
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2011 u 11:51
smile39smile181uh uh koje predivne kamelije Triša  smile141
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2011 u 11:24
smile227predivne si kamelije kupila vjerujem da će te dugo veselit u tvom vrtu.......a ja čekam što će biti sa mojom prvom pa da vidim dali mogu opstati i kod mene a onda krećem u nabavu jer u kući nema više mjesta....smile57
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2011 u 10:51
milice - nitko se ne mora odreći lijepe biljke, zašto? Kad spremiš ostale, spremaš i nju - može dugo, dugo biti u vazi.

gio - znaš mene, sve kao neću a onda opet napunim tegle i dvorište, nisam karakter, što mogu.
RIJEKA

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2011 u 10:39
bas volim kad si tako zlocesta
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2011 u 10:33
Lijepo je kad možete  imati kamelije. Ne znam kako bi podnijele ovu našu slavonsku zimu  i snijeg ?
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2011 u 08:03
Naraly, moraš doći vidjeti gužvu u mom malom vrtu i to kad je ljeto, to je prava mini džungla, no uvijek se nađe neki kutak u koji se nešto može ugurati.

Jagoda je istina da su kamelije zaraza, ali tako je i s drugim cvijećem, no kamelije su ipak tu nekako mediteranske, opatijske, naše, pa zaslužuju mjestu u svakom od naših vrtova.

Sarajka ne znam još za žutu margeritu, ali znaš da mislim na tebe.

Anastazija hvala ti, nadam se da će opstati, malo ću ih maziti i paziti, a tu je i moj mentor Jagoda, što se tiče kamelija bit će od velike pomoći.

Lora, ti meni milo za drago, he-he, i kod mene će trebat sedežnica za razgledavat vrt, kao i kod tebe.
RIJEKA

Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2011 u 00:43
Originalno poslano od člana Lora Lora napisao:

Hahahaha, čini mi se da će se i u tvoj vrt moći samo helikopterom

Kamelije su

Lora dobro kažeš za Trišu, ali ona će sigurno napraviti pretumbacije i vidit ćeš koliko će još slobodnog mjesta biti....Osim toga mislim da i kod tebe ima još slobodnog mjesta, barem za jednu kameliju...Požuri jer još cijeli tjedan traju akciojske cijene....smile155
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2011 u 00:30
Triša baš lijepo pristaju nove kamelije u tvoj vrt...Drago mi je da si ih kupila i da si ih zavolila...One su zaraza, kad se zaljubiš u njih i kad vidiš kakvih sve vrsta ima, ne možeš im odoljeti, barem sam ja takva, a čini mi se da i ti postaješ...smile78
sutra je novi dan
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2011 u 23:11
Hahahaha, čini mi se da će se i u tvoj vrt moći samo helikopterom

Kamelije su

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2011 u 23:00
dobro,dobro samo ti kupuj cvjećkice,sreća pa imaš brodicu pa ćeš imat gdje spavat,jedno pitanje jel ti živa žuta margareta i imaš li sjemenkicesmile187
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2011 u 22:45
Kamelije su ti prekrasne, držim fige da opstanu dugo, dugo...
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2011 u 22:13

Ako tako nastaviš "smanjivati" biljke, po broju kamelija postat ćeš opasna konkurencija Jagodi..Wink
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2011 u 21:46
Je Natali, već su prije nego si ti došla bile dvije u autu.
Kaktusiću, načisto sam prolupala, imam još dvije doma, dakle ukupno 5 komada kamelija, sad ima treba kupit iste vaze - ma neću razmišljati, tu su i gotovo.
RIJEKA

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3536373839 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.