|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 43> |
Korisnik | |
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() |
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() |
Koliko sam ja imala gostiju, a mene nema ni s kavicom da ih ponudim!
Hvala vam svima na lijepim riječima te što ste malo šetali mojim vrtekom!
Sve vas
![]() Otok, baš si me obradovala u vezi anemona- znači da ih neću trebati ić gledat u Indiju!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
![]() |
Uh koji noviteti za tvoj vrt,prekrasno.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() |
Lipe si stanovnike uselila u svoj vrt,kaktuse obožavam i meni su svi lipi,a ti si ih tako elegantno smistila,a i ulaz u tvoj dom je jako elegantan
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() |
Ovdje ima puno lijepoga za vidjeti...... a i puno posla....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
E pa ti sad imaš slatke brige,kako po sve posaditi i posijati
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() |
Nije dosta što se zaraza širi forumom, nego je prenosimo i na naše bolje polovico, pa zar to nije predivno. Polica s kaktusima je prekrasna, a noviteti, jedva čekam da to sve posadiš. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
Već sam ti upala usred postavljanja slika i rekla da su noviteti krasni, a sad moram reći da je i ulaz, ovako preuređen, jako lijep
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() |
vidim ja da će tvoj vrt ove godine biti još raskošniji,noviteti su interesantni,biće cvječki a bogami i sjemenki za žicat
![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
koliko noviteta!!!!
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() |
Draga sunceeee , to su novosti ! Opet cu ti doci u posjetu vidjeti kako sve raste i cvijeta ! Super !
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
zbilja je prekrasan
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() |
Prekrasni noviteti Sunce!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
Obavila si lijepu kupovinu, posebno su mi simpatični kaktusići.
Što se anemona tiče, one će narasti i ako ih okreneš neopačke, možda će im samo malo dulje trebati. Znaš kako ih ja sadim - malo ih nakrivim, pa im onda bude lakše ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
A, sad bi vas molila za malu pomoć!
Koji dio ovih gomoljčića anemona ide gore a koji dolje kod sadnje??
![]() okretala sam ih na sve strane i promatrala, čak sam gledala i preko povećala, ma sve mi je isto.
Bit će dobro ako sam one koje su već u zemlji posadila naopako- onda ću na mali izlet pa ću ih ići pogledati u Indiju!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |