moj kutak za opustanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 35> |
Korisnik | |
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Prekrasna kamelija i bugica
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Prekrasne slike kao po običaju!
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Snježne slike obožavam,a viditi sliku visibabe jednako uveseljava,kao i ostalog cvića predivnih boja i oblika
![]() |
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Mimar,sad sam otkrila tvoj raj i bez teksta sam ostala....ruze....mindjusice...milion bels....a tek one silne bele rade
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
lijepe snježne i rascvijetane slike si nam poklonila! najviše volim visibabu, vjesnika proljeća!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
gledajući ove slike zaboravljam da crkavam od leda, hvala!!!!!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
mimar najvise me raznezila slika visibabe
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Sretan to rođendan! |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Prekrasne biljčice u išćekivanju proljeća!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Ovaj vrt je Rajski vrt! Nadam se da se velika večina slaže! Bravo!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
"Sve što nam treba je kuća puna knjiga i vrt pun cvijeća" - to je ono što meni treba, a vidim i tebi!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
slažem se sa Trišom i dodajem kucne ljubimce
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Mimar kad god svratim a i ne oglasim se svaki put, zadivljena sam i kvalitetom slika.Stvarno bi neke mogli ponavljati u beskonačnost.
|
|
![]() |
|
d.i.n.a. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
moja letnja "dnevna soba" uokvirena loncierom
eti i mene, slučajno zalutala u vaše vrtove, i sad gledam i divim se.... moj vrt je tek u nastajanju al nedostajalo mi je ideja pa možete pretpostavit veselje nakon ovog otkrića.... nebum ni pokušavala opisati riječima jer ne postoje za tu ljepotu!!!
ova sjenica mi je san snova, dugo maštam o takvom nečem no muž mi neda, veli da je skupo... bum ja njega već riješila s vremenom ![]() zanima me ova lonicera, koliko je stara, i dal je to samo jedna biljka ili ih ima više okolo. naime ja bi sjenicu bez krova obraslu nekom penjačicom. možda lozica, lonicera ili wisteria... |
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
mimar a gde si ti?basta se probudila,zar ne?!
![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Probudila se! Ja, po običaju preterala sa nekim "poslićima" u njoj i oko nje pa se uvalila već 20-ak dana u krevet, ali se nadam da ću uskoro na noge, da sačekam goste.
Danas sam "ukrala" komšijin net
![]() Travnjak formiran još samo da se pokaže
![]() ![]() Krokusi su bili prvi
crocus Blue Pearl
![]() crokus Cream Beauty
![]() corydalis
![]() Gipsy Girl
![]() Anemonae nemorosa
![]() Iris Reticulata
![]() Iris Danfordiae
![]() Crocus Big Yelow
![]() Tulips Johhan n Srauss
![]() Eranthis Hyemalis
![]() Crocus Janne d'Arc
![]() ![]() ![]() Za danas toliko, vidimo se uskoro ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Toliko intenzivno o vas dvoje mojih razmišljam da vas zbilja jedva čekam vidjeti..........hvala za fotke sad znam da ti je bolje nego onu večer.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |