Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moji vrtovi, moj okoliš
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moji vrtovi, moj okoliš

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6364656667 90>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2011 u 12:35
Malo sam zavirila , samo da vidim novosti......Pozzzzzzz......
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2011 u 11:15
Drage moje, biti će nešto malo sličica samo da uhvatim vremena.. Hvala na posjeti i navratite mi opet!

smile79
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2011 u 10:50
TongueNajprije da se vratim na poklone,preljepi radovi,prijateljica ima zlatne ruke,Vidim da i  biljkica dosta za saditi. Slažem se da je ovaj vikend bio odličan za raditi u vrtu,MM usisavao borove iglice i otpale suhe češere,bilo ga je milina vidjeti,malo je puhao,a danas  opet sve bi trebalo ispočetka. smile64 Sada je naše vrijeme.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2011 u 10:37
Pa i ja čekam nove sličice!!!!smile219
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2011 u 23:47
Vidim da si imala puno poslaWink u Njivicama kad ni sličica nema 
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2011 u 22:18
Noviteti su zaista raznovrsni,biće tvoj vrt raskošan,a pokloni i radovi od prijateljice susmile227
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2011 u 15:54

Hvala vam svima na posjeti, lijepo je kada vidim da navratite kod mene i ako vam nemam ništa  posebno  pokazati ali eto, sa vama sam..

Bila sam na Krku i bio je predivan vikend. Malo radili, malo šetali i kupili energiju za dalje.. MM je inzistirao na tome a ja sam prihvatila bez obzira što sam obećala ići na to što sam obećala Jagodi da ću doći na izložbu kamelija. 
Biti će nove prilike za nešto drugo lijepo i ugodno, evo ovaj vikend Smile
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2011 u 18:15
smile58
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2011 u 05:36
Ti si baš sretnica kad imaš prijateljicu umjetnicu! A još su ti i Plodine blizu.. Smile
Time is something you can never get back..
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2011 u 19:46
Draga Mira , vidim da si se osigurala kako nebi "zmajnkalo" ! Ona srceka su mi preslatka ! Mi to ovdje zovemo "weinende Herzen" , neznam kako se to inace zove !   smile79
Na vrh
Olja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 842
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Olja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2011 u 18:10
Miro,ovi radovi tvoje prijateljice su prva liga....smokva je originalna...kako dobra ideja...jedva cekam jos slikica...smile79

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2011 u 08:02
Upravo sam i ja pogledala šta si kupila,mislila sam da sam već ostavila poruku,a nema je,a ja bila u našim Plodinama a tamo još nema ničega,valjda je za nas prerano!Zanimljivi su radovi tvoje prijateljice.Tongue
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2011 u 23:11
Lijepo od vas što svraćate kod mene i uvjek imate lijepu reijč i poukeSmile
enrikova nona i korijenko, OTOK , Anaida, Lora, Baka, Mari,5510 Heart

O Plodinama je riječ Wink
Za nešto je dobro što su blizu a za nešto i ne LOL Uvjek gledam da ulov bude poseban. Neka je asortiman poseban  a ako je i akcija, nitko sretniji od mene! Valjda će se to sve primiti a ja uvjek rado dijelim sve što mislim i imam da je za djeliti i kada me ne pitate, osjećam se i ja dobro zbog togaSmile
Sutra ću biti karakter i neću kupiti kameliju jer sam je već kupila u Plodinama ( i to sam prijavilaWink)

Radovi prijateljice su zaista posebni i lijepi, sada sam joj nešto naručila za jednu posebnu priliku i meni dragu osobu pa kada napravi poslikat ću. Nadam se da će to biti onako kako sam zamislila i da će se toj osobi dopasti.
Svima velika, velika...
smile78

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2011 u 22:54
Ulov super, a pokloni preprekrasni

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2011 u 21:16
Bravo Miro, lijep si "ulov ulovila"!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2011 u 20:53
smile57Imat ćemo što gledati kad sve nikne,,,
A radovi tvoje prijateljice su...Thumbs%20Up kao i poklon!
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2011 u 20:44
prijateljica ti je pravi kreativac, evo ovaj komentar mi paše ovdje:
Sreća je jedina stvar koja se udvostručuje onda kada se dijeliHeart
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2011 u 17:08
Kupila si lijepo, dobila prelijepo, baš si sretnica
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2011 u 15:37
Miro morat ćeš kod mene na tečaj: "kako otići u Plodine i ne kupiti biljke" Wink
Šalu na stranu, znam koliko su te razveselile Big%20smile, ma koga i nebi....
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2011 u 13:10
super si se ponovila, lako kad su ti plodine blizu meni su dosta daleko pa dok stignem sve se proda , a prijateljica ti je umjetnicaThumbs%20Up
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6364656667 90>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.