Moj i njegov vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6465666768 137> |
Korisnik | |
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bilo je prelijepo, i ove godine će biti isto lijepo!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
krasan ti je ovaj podsjetnik!!!! nek ova godine bude još cvjetnija i šarenija!
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
uskoro ce novosti
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
I ja s nestrpljenjem očekujem novitete.
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
e bogami ti ne šetaš đabe po selu,ribice su na stolu i već pojedene pa sada ostaje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Mary, zgodne sličice kao podsjetnik na prethodnu rascvjetanu godinu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Heliofit ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 459 |
Slike su zaista lijepe...nagovještaj proljeća još ljepši
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
jojjjj, Mari, kako je lijepa ova starinska, od franje josipa, peć!
lijepo je cvijeće sa laganim snježnim pokrivačem, ali, ja samo buljim u peć!
ovo si imala marendu!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ja sam se prvo lijepo zagrijala uz tvoj podsjetnik od lani. Šarene boje toplog ljeta. A onda na slijedećoj brrrr zima i snijeg. ali cveteki ipak vire!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
ista situacija i kod mene malo snijega , hladno , prazna kuča.......
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
mari kod tebe cvijeće može viriti iz snijega kod nas u sarajevu je jutros toliko napadao da ni grmovi ne mogu viriti koliko ga je.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ovo je valjda zadnji snijeg, ali kod tebe je lijepo i pod snijegom. Bergenija ti cvjeta, moja još nije nikada.
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
krasne cvjećkice ,zavidim vama na jugu,ja ponovo odsječena ,snijeg je zatrpo staze i puteve a naravno i sve biljkice
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
sarajaka
![]() Triša ![]() Enrikova nona prazna kuća dobro si primijetila ![]() Vilmač ![]() Gioia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Heliofit dobrodošlica tebi ![]() baka ipak se kreće, puževim korakom ![]() magnolija za dva tjedna će se situacija bitno popravit ![]() antonija jesam ga uz sir kao dodatak, izvrstan prirodni antiseptik prepun vitamina, idealan za organizam nakon zime kamin je tako lijep i žao mi je što se ne koristi, možda da probam sama naložit u njemu vatru s drvima, ali ne znam kako..ječer sam pomoću kariole (tačkama) prebacila poveliku hrpu drva koja su stajala nasred dvorišta od lani..kad sam počela paduckao je sitan snijeg, a kad sam se vraćala doma zasjalo je sunce, makar na kratko.. ipak me je ohrabrilo..idemo naprijed uz pomoć božju ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
čudi me to, možda što ona voli hladno okruženje, kod mene procvate usred zime, zakopaj ju negdje u beton, možda joj bude bolje ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6465666768 137> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |