Moj senjski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 152> |
Korisnik | |
krtica ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 120 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
joj kak ti sukulenti i kaktusi izgledaju llijepo u onim šarenim posudama!
baš su fora! eto sad sam i ja dobila inspiraciju i odoh u uređenje i dekoriranje... ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Za heuchere, koje su pre-predivne, obožavam ih
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
drago mi je da vam se sviđaju moje heuchere, hvala svima na posjeti. Turobno zimsko sivilo razbija mi i dalje orhideja s dva nasuprotno cvatuća cvijeta:![]() razveselila me i Persicaria "Red Dragon" koja je potjerala listiće iz korijena:
![]() ovi čuvari su napredovali od sitnih kuglica u prave ljepotane:
![]() mislim da je ovo jedna od dracena, dugo je kilavila, a sada je spremna na poziranje:
![]() jako me razveselio epimedijum svojim preslatkim malim zvončekima:
![]() bilbergija ima pupoljak:
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Sve ti je prepreprekrasno, no ipak su me posebno oduševile Heuchere i orhideja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dracaena ti je Song of India...... |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
i dalje lijepo i rascvjetano u tebe, draga Sara!
p.s. irezina posađena!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Prekrasno Sara!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Uvijek se radujemo lijepim cvjetnim vjestima dragih nam cvjetnih prijateljica! Tako i mene vesele tvoje cvjetne slikice - a posebno pupoljak bilbergije!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kod tebe je zaista cijela kolekcija ne samo heuchera, nego i ostalih raznih i krasnih cvjetića. Epimedium je krasan. I moja će bilibergia uskoro cvjetati.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Imaš lijepog posla. Lijevom rukom za Senj, desnom za Zagreb
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
RSara imas divnu druzinu
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Hauchere su mi predivne
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
dobra večer curke drage, niho, Lora, antonija, misty, Anaida, Otok, baka, gio, Mira 021, hvala svima na posjeti i komentarima.
Nemam vam večeras ništa naročito za pokazati, no, pogledajte bilbergiju kako je izgledala danas:
![]() i hipoestes kojeg sam jesenas odrezala do dna, počeo je stvarati lijepi grm i s obzirom da su dani sve duži, ima više svjetla pa mu je crvena boja sve intenzivnija:
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
kako nemaš ništa naročito za pokazati, ovo je naročito lijepo!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasna je, ali orhideja
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
aaaaa bilbi je fenomenalna
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Hipoestes je baš pokazao kako raskoš izgleda!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Baš me zanimalo kako bilbergija izgleda kad otvori cvit,jer je pokazala pup predivne boje i kao da si mi pročitala misli,predivna je,a i hipostes ima lipo bojano lišće
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Evo i mene da pogledam tvoje lijepe biljkice
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
divno izgledaju sara, nadam se - a tako i predviđaju, da je ovaj tjedan zadnji kritičan, pogotovo kod vas
bilbergija ima jako zanimljiv cvijet, ona ti je cijelu zimu unutra u stanu ili na stubištu? |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |