Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sobne cvjetajuće biljke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vriesea
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vriesea

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2008 u 14:16
Čudesne su, ali ja se sada bavim vanjskim cvijećem,. pa samo gledam vaše slikice. Možda jednog dana?
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2008 u 09:06
 I ja ih meracim vec dugo, a kako i ne bi kada su prelepe !

Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2008 u 18:35
Plantlover - neka si muško, meni je nešto najljepše kad se i muškarci bave biljem, cvijećem i sl. - svaka čast.
A biljkica je predivna, skupa, ali očito se trud isplati.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
lana_1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1069
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana_1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2008 u 12:46
ja vidila u konzuma mali primjerak ove biljke dođe četrdesetak kuna, a kako nisam znala ništa o njoj nisam htjela riskirat da je ubijem svojim pokusima   
Na vrh
Plantlover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Plantlover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2008 u 19:15
Jos nisam PRESADIO.Posaljem vam sliku kasnije(za informaciju ja sam musko)
Na vrh
Matko View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 181
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Matko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2008 u 12:01
Jesi ih već posadila u nove posude ili su još sa majkom??

Pošalji nam sliku!!!
tko rano rani..... ne čini proljeće!!!
Na vrh
Plantlover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Plantlover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2008 u 22:55
Ja imam takvu,sada je dobila 'mlade'
Na vrh
Matko View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Matko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2007 u 10:51
Ako biljka nije u dobrom stanju kada ju kupujete, bolje ju tada nemojte ni kupiti!
 I sam je teška za ugoj, a ukoliko je još i dobila "po repu" ranije, tada je najbolje cekati bolji primjerak!
tko rano rani..... ne čini proljeće!!!
Na vrh
administrator View Drop Down
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Bodovi: 6910
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2007 u 20:55
vidio sam nekidan, u presoflexu jednu takvu ali u stvarno lošem stanju tako da sam nakraju odustao od kupnje!!
Na vrh
Ivona View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 192
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ivona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2007 u 15:15
zato me je i strah uzeti, nije baš jeftina, a sturčnjak sam u tome da uništim biljke!
Mogla bi dobiti i diplomu kao najbolji uništavatelj cvijeća.smile198
Na vrh
alkemicar View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1384
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alkemicar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2007 u 15:12
predivna je
ja sam imala biljku vrrrrrlo sličnu ovoj (nažalost sam je dobila bez imena i bilo kakve deklaracije u uputstava) i uspjela sam je uništiti
Na vrh
Ivona View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 192
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ivona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2007 u 15:01
Predivna biljka!!! Vidjela sam ju nekidan u cvijećarnici ali se nisam usudila kupiti! A stvarno je predivna!!!
Na vrh
Matko View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Matko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2007 u 14:17
Dosta je zahtjevna, i stalno traži brigu. to je jedini problem kod nje.

Ažurirao Matko - 15 Prosinac 2007 u 14:17
Na vrh
AB100 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 120
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje AB100 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2007 u 14:10
ja sam ju imala jednom davno i propala mi ja ali što kažež jako prekrasna biljka.
AB100
Na vrh
Matko View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Matko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2007 u 13:16
Evo da napisem nešto o svojoj najdražoj soboj biljci!!
Iako je dosta zahtjevna i potrebna joj je stalna briga, kada biljka procvijeta sav trud se isplati!! a kada procvijeta cvijet zna ostati na životu i do 6mj.

Idealna teperatura za ovu biljku je negdje odo 23-27 *C, i traba uz toplo mjesto i dosata svijetlo mjesto. i obiolno zaljevanje!!!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.