Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Maredelmare-galerija radova
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Maredelmare-galerija radova

Odgovori Odgovori Stranica  <1 24252627>
Korisnik
Poruka
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2011 u 18:10
ja ostala bez teksta, samo tvoji radovi to naprave od mene, kutije su prepredobre. Sviđa mi se jako ona country kutija a kod morske dali je 3D  ili si obrube nečim podebljala? (plavi i prugasti rubovi).smile93
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2011 u 19:50
Sara i Mumica
Mumica, oni rubovi nisu podebljani ničim, samo se tako doimaju-inače,ravni su skroz.
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2011 u 21:01
zaista je svaka lijepa na svoj način, al meni je zero od svih ljepša sarah kay, znaš i sama zašto... ; )....
dobra izvedba....

Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
Tatjana_bg View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 268
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tatjana_bg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2011 u 21:15
prekrasne kutiice nemam reci, bravo!!
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2011 u 21:57
Izgubih oči na tvojim kutijama, ne mogu reči koja je ljepša, nadmašila si samu sebe.
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1485
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2011 u 22:29
Ah, što reći. I kutija s notama i ona šarena poslije nje i ona s đurđicama, a tek Sarah Kay... a brodići.....ma sve su super.
A i 2k je dobro ispao. 
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2011 u 23:04
MDM - sve je divno!  smile181Savršenstvo bez mane!
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2011 u 09:18
e moja Mare, ova tvoja prezentacija je pregledana bez daha. Prekrasne su sve i nikako ne bi mogla izdvojiti najljepšu jer su sve naj     
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2011 u 09:59
  Bravo majstorice!!!  Heart
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2011 u 20:41
Mare neznam koja mi je lipša smile93
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2011 u 16:16
Dame moje-hvala puno! Rastem ko kvasac!
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2011 u 17:54
Country mi je za mrvicu najdraža, inače sve ostale odlične!!
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2011 u 18:27
Nemoj ko kvasac rasti da ne prerasteš, jer uvijek pišemo da su ti radovi lijepi.
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2011 u 19:48
ženo spavaš li ti kada?ili tvoj dan ima više sati-ne znam ali ovo je ludilo!!!prepredobro!
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2011 u 23:27
Elza, i meni je ona country, ili a la country draga.
Tatjana, a malo ti inače izgledam kao da sam jela kvasac-
a nije fer, stvarno nisam,nepravda Božja!
Može bit da ne bi bilo loše da čujem i neku kritiku da prestanem rast, hehehe.
Ma ustvari, ja s vašim pohvalama tek dođem na neku normalu, jer sam jako samokritična i uvijek tražim mane i minuse...šta sam mogla bolje, šta sam mogla drugačije.
Slavice,spavam ja, spavam-samo sam lijena za slikat pa ispadne da sam u jedan dan napravila sve to.

Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 09:01
Morska kutija je divna mare,a i kutije s ružama su mi legle (iako nisam luda za njima,to znači da su baš dobro pogođene)Drago mi je da si sad tu!
Na vrh
Kalla View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 35
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kalla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 22:26
Svaka čast !!! smile128
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2011 u 02:19
Maslina i Kalla- hvala!Malo kasnim, al nisam bila baš u svojoj galeriji, obično ulietim u prvih par.
Nisam se baš dobro slagala s photobucketom, pa nisam stavila neke slike.
Ovo nisu nove kutije, ovo jednostavno prije nisam uspila
stavit.
Nešto je po tuđim željama, a nešto po mom guštu:

Ako vam je puno slika,uvijek znate da ste u mojoj galeriji mogli proći i gore- znam ja to uslikat s još više strane:)))))

Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2011 u 10:15
smile93smile89smile89
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2011 u 12:28
Spavaš li ti ikad, po broju radova bi rekla da ne,a tvoje omiljene kutije su tako raznolike, da mi je teško odlučiti koja je favorit, no nakon nekoliko vračanja na početak, moj favorit za sada je kutija sa malim anđelom sa ljepom podlogom i meni nepoznatom tehnikom.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 24252627>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.