hugin kutak za uživanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 124> |
Korisnik | |
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mene ti prodajni centri i sa manje cvića raspamete,a sa tolikim sadržajem,e pa ne znam......
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
evo malo slika napravljenih u vožnji po austriji i češkoj
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
![]() |
|
u jednom kineskom restoranu me oduševila dekoracija i nisam mogla odoljeti da to ne podjelim sa vama.
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
bome si se ti nauživala ljepote i lijepo si se ponovila, vidin kupila si kobeju, ajde molin te napiši kad budeš sijala koliko je bilo sjemenka unutra! meni je natalija poslala vrećicu i u njoj 3 sjemenke, čisto da usporedin!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
draga moja dobro nam došla nazad,vidim da si se lijepo provela i naravno ponovila sa cvjećkama,e sad ih lijepo pripazi,mazi i sve što treba pa da možemo ponešto i žicati od noviteta
![]() |
|
![]() |
|
hvala ti draga moja što si me posjetila, bilo je super a sve što bude i imam podjeliću sa vama samo da uspijem ,
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Imaš super nevjestu, ma ne samo super već predivnu!
Ne samo da je išla sa tobom u obilazak vrtnih centara, već je plaćala sve što je upadalo u tvoju košaricu. Sve što si donjela je vrijedno divljenja, ali ću ipak izdvojit perunike, jer su mi najdraže. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
To što si donijela doma je stvarno predivno, pa još si se dobro provela i neka si nam se ti vratila, pa kad sve te biljčice nađu svoje mjesto bit će to više od kutka za uživanje.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bome si se nauživala. I svoje obitelji i putovanja i prekrasnog cvijeća. Ipak si donijela "male" primjerke pa te nisu na granici ... Kao švercericu...
![]() ![]() ![]() Vjerujem da si teško odolila da ne poneseš ono cvijeće. Mene je oduševila prva slika plavo,lila,ljubičasto....
Ali si se zato dobro opskrbila vrećicama. Al' će ti vrt biti rascvjetan!
![]() |
|
![]() |
|
hvala vam na posjeti drage moje ,baš kao što kažete nauživala sam se i lijepo provela i lijepe poklone donijela zahvaljujući mojoj snajki, a na što se moj sin samo smijao i kaže e nisam vidio da je neko toliko opsjednut cvijećem.
tikvić i meni su se perunike posebno boja dopale do sada sam imala svjetlo plavu i žutu ali kada sam ovo vidjelea baš sam se oduzela, a što se tiće švercerice i to sam reskirala da budem samo da ih donesem doma slijedeći put će biti još više pa što bude. za sve vas ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Neka si se ti lijepo našetala bijelim svijetom. Sad joškad posiješ i posadiš sve što si donijela, pa bit će kod tebe ko u bajci
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasni noviteti, neka si se ti malo nauživala i taman se vratila prije proljeća
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
otok, lantana hvala vam na posjeti proljeće dolazi i sve se budi pa i ja sa njim, poćela sam sa nabavkom pa idemo redom, za sve vas
![]() |
|
![]() |
|
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Fanny, krasni noviteti. Posebno perunike.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Krasna biljka! |
|
![]() |
|
da natali a kako sam pročitala i zahvalna postupak je isti kao sa amarilisima, i dogodine ponovo cvjeta
![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Dobro nam došla nazad draga Fany.Lijepo si se ponovila biće slika.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 124> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |