Moj maleni skromni vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 93> |
Korisnik | |
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Sunceeee ,Mari5510,Triša,Baka,Magnolija,Lantana,Springy,Otok,Moon,Toni,Mali kaktus,Gio,Sarajka,Misty,hvala vam što ste me posjetile i šaljem vam veeeeliki
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Pa gdje si nestala Mirice?
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
ovaj sjeverac me otpuho u tvoj vrt gdje sam se nauživala boja,nakupila mirisa.zaista predivno
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
prosetala i uzivala
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Evo i mene na šetnji po lijepom rascvjetalom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prekrasan proljetni vrt
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Evo da ti i ja mahnem, krenulo kod tebe punom parom, mirišu mi ljubice i zumbuli
|
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Sve je krasno, ljubičice su wooooooooow...
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lipo, rascvitano, polygala je super, a onu aloe možeš posaditi i u vrt, ja je imam u vrtu i nije joj ništa, bolje cvate kad je stalno vani!
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Divne proljetnice
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Nauživala se boja, nadisala mirisa....Tvoj vrt je već pravi proljetni
![]() Začudila sam se da ti se aloja smrznula.Pa što ti nisi uz more? Doduše ova zima je bila posebno hladna. Vjerujem da si sad na čudu kud s onom ljepoticom.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Sve to što najavljuje proljeće u tvom vrtu je već u punom zamahu, pa ipak je kod tebe toplije, aloica je predivna, mislim da slobodno možeš s njom u vrt.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
obožavam ljubičice, narcise i zumbule, sve proljetno cvijeće...u Splitu je očito proljeće u punom zmahu, uskoro će počet sezona kratkih rukava
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Miro, kod tebe je proljeće već na veliko!
Znači počelo je, počelo.
Mene već odavno svrbe prstići.
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Anaida hvala,čekamo cvjetiće i iz tvog vrta,iako je meni i sada predivan
![]() Arim hvala,bitno je da je počelo,a sada će redom i ostalo ![]() Nataly i ja punim baterije u vašim vrtovima,eh kad voliš cviće ![]() Anastazija hvala ![]() Antonija je došlo je i svi smo živnuli ![]() Stefkaja hvala,toliko mi je drago što si opet tu i to u mom vrtu ,i za tebe jedan veliki ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
wooow Miro vrt je krasan...proljetni cvijetići su ti predivni...ljubice...
|
|
Dream as if you'll live forever , live as if you'll die today
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Kak je kod tebe već sve rascvjetano !!!!!
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 93> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |