Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - hugin  kutak za uživanje
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

hugin kutak za uživanje

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3536373839 124>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2011 u 07:27
Mene ti prodajni centri i sa manje cvića raspamete,a sa tolikim sadržajem,e pa ne znam......smile39To što si pripremila ze svoj vrt je prelijeposmile64
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2011 u 11:48

Uploaded with ImageShack.us
ovog ljepotana sam zaboravila uslikjati
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2011 u 11:57
evo malo slika napravljenih u vožnji po austriji i češkoj

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2011 u 12:05

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2011 u 12:16
u jednom kineskom restoranu me oduševila dekoracija i nisam mogla odoljeti da to ne podjelim sa vama.

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2011 u 18:14
bome si se ti nauživala ljepote i lijepo si se ponovila, vidin kupila si kobeju, ajde molin te napiši kad budeš sijala koliko je bilo sjemenka unutra! meni je natalija poslala vrećicu i u njoj 3 sjemenke, čisto da usporedin!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2011 u 21:21
draga moja dobro nam došla nazad,vidim da si se lijepo provela i naravno ponovila sa cvjećkama,e sad ih lijepo pripazi,mazi i sve što treba pa da možemo ponešto i žicati od novitetasmile71
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2011 u 22:45
hvala ti draga moja što si me posjetila, bilo je super a sve što bude i imam podjeliću sa vama samo da uspijem ,smile79
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2011 u 23:45
 Imaš super nevjestu, ma ne samo super već predivnu!
 Ne samo da je išla  sa tobom u obilazak vrtnih centara, već je plaćala sve što je upadalo u tvoju košaricu.
 Sve što si donjela je vrijedno divljenja, ali ću ipak izdvojit perunike, jer su mi najdraže.

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2011 u 09:02
To što si donijela doma je stvarno predivno, pa još si se dobro provela i neka si nam se ti vratila, pa kad sve te biljčice nađu svoje mjesto bit će to više od kutka za uživanje.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2011 u 09:24
Bome si se nauživala. I svoje obitelji i putovanja i prekrasnog cvijeća. Ipak si donijela "male" primjerke pa te nisu na granici ... Kao švercericu...LOLLOLLOL
Vjerujem da si teško odolila da ne poneseš ono cvijeće. Mene je oduševila prva slika plavo,lila,ljubičasto....
Ali si se zato dobro opskrbila vrećicama. Al' će ti vrt biti rascvjetan!Thumbs%20Up
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2011 u 10:09
hvala vam na posjeti drage moje ,baš kao što kažete nauživala sam se i lijepo provela i lijepe poklone donijela zahvaljujući mojoj snajki, a na što se moj sin samo smijao i kaže e nisam vidio da je neko toliko opsjednut cvijećem.
tikvić i meni su se perunike posebno boja dopale do sada sam imala svjetlo plavu i žutu ali kada sam ovo vidjelea baš sam se oduzela, a što se tiće švercerice i to sam reskirala da budem samo da ih donesem doma slijedeći put će biti još više  pa što bude.
za sve vas smile79
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2011 u 16:44
Neka si se ti lijepo našetala bijelim svijetom. Sad joškad posiješ i posadiš sve što si donijela, pa bit će kod tebe ko u bajci
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2011 u 17:38
Krasni noviteti, neka si se ti malo nauživala i taman se vratila prije proljeća Clap
život je more
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2011 u 19:30
otok, lantana hvala vam na posjeti proljeće dolazi i sve se budi pa i ja sa njim, poćela  sam sa nabavkom pa idemo redom, za sve vassmile79
Na vrh
Semira View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 429
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Semira Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2011 u 20:13
Fanny, krasni noviteti. Posebno perunike.
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2011 u 18:14

dubium cvjeta , njega sam zaboravila slikati kada sam slikala prinove
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2011 u 18:21

Krasna biljka!
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2011 u 18:25
da natali a kako sam pročitala i zahvalna postupak je isti kao sa amarilisima, i dogodine ponovo cvjetasmile64
Na vrh
nuna View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 812
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nuna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2011 u 18:13
Dobro nam došla nazad draga Fany.Lijepo si se ponovila biće slika.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3536373839 124>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.