Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Gorski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Gorski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 58>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2011 u 17:41
krasni kukurijek u gorskom vrtu
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2011 u 17:04
baš ti je krenulo ove godine,  nadam se da će i kod mene ubrzo imati što da se pokaže evo danas nam malo sunca izašlo jedva smo ga dočekali.smile78
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2011 u 16:52
Ode snijeg konačno....sad virkaju vjesnici proljeća... a tvoje slike su nenadmašne. Svaka čast!Thumbs%20Up
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2011 u 12:30
Sjetila sam se - "žuti otok" mogao bi biti senecio serpens
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2011 u 00:27
Dakle onaj vražji Nijemac me u zadnje vrijeme nešto previše posjećuje. Prošla sam kroz tvoj vrt nebrojeno puta ovo zadnje vrijeme i svaki puta mislila da sam ga pohvalila kad ono svaki puta zaboravila.....Ali zato sada

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 21:03

Triša - ti si se našla rugati mojoj "brzini", ti koja imaš najveći broj poruka na forumu....Wink

Antonija - nadam se da će se želja jednom i ostvariti...... Tko zna možda budem i ja na nekom seminaru u Dubrovniku..Wink

Anastazija - danas je bilo baš ružno, "mirisalo" je na snijeg. A noćas je tako puhala bura da mi je kamelija ostala bez cvijeta...Confused

Bigmama  i Waterlily - zapisala sam svaki prijeđeni km, vratit ćete mi to ovu godinu. Ne mislim dugo čekati da ne zaboravite...Malo ste mi bliže od Antonije pa ću prije svratiti u sjevernije krajeve Wink

Gioiaa - i ja imam isti osjećaj gledajući tvoje slike.. Tongue

Sarajka - još će biti svašta kod mene do onih pravih rascvjetanih slika. Confused

Springy - jedva čekam da procvatem jer mi lani nije cvao. A od subote imam još jednog...Wink

OTOK - smile96jesi vidjela kako Korijenko i ja pričamo u šiframa..Norvežanin, ha?! Pa vi sad mislite o čemu pričamo. Korijenko ti je odgovorila dok sam bila u tvojem vrtu.. Ako može Centaurea macrocephala rasti u vrtu u Norveškoj onda može i u Gorskom vrtu.  Wink

Korijenko - ja sam ti sve biljke privremeno posadila u vazu, van ću premjestiti za koji dan kad mrvicu zatopli...Tongue

Ovo je slika Centaurea macrocephala iz Fuksijinog vrta u Norveškoj. Ako to nisam smjela napraviti - obrisat ću...

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 20:30
Otok , ta biljka je Centaurea macrocephala, a Nataly ju je "snimila" u vrtu od Fuksije.
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 20:26
Koji je sad pak taj Norvežanin?
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 20:00
Helou, jesi posadila onaj žuti cvjetak, ime nema šanse da zapamtim jer je za polomit jezik Wink, išla sam ga vidjeti u Norvešku Wink i baš je lijep ali mi izgleda viši nego što smo pričale....
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 447
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 19:51
Mmmmmmmmm, crveni kukurijek...smile91
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 19:29
e stiglo napokon proljeće makar i hladno,sada ćemo uživati u tvom krasnom vrtusmile64
Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 09:35
Nadam se da će taksiranje biti ove godine. Wink
Želja i ljubav su krila za velika djela
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 09:31
i meni ne silazi osmjeh dok gledam slikice
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 08:41
E, draga, sad kad nema više snijega kod tebe, i ja ću češće dolaziti. Wink
preslatki su mi ovi vjesnici proljeće, tako im se veselim!

I ja ti zahvaljujem na taksiranju, i naravno da ćemo i mi tebe navažat, samo dođi. Al nemoj da dugo čekamo!
Drag%20and%20drop%20me

Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 08:25
Je , vidi se da je i kod tebe stiglo unatoč trenutnom zahlađenju.
smile79
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2011 u 21:38
Nataly, samo ti dođi! ja bi to tako volila!
pravo proljeće u gorskom vrtu se udomaćilo!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2011 u 21:36
Hej kad si ti brže "natukla" 25 stranica - vidi, vidi postaješ ozbiljna konkurencija, ali volim tvoj gorski vrt, uvijek ima nešto zanimljivo!
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2011 u 21:32

Anaida - znam da je poslano od srca pa vjerujem da će biti uspjeha i u cvatnji Hug

Natalija - dobro si zaključila da mi za promjenu dobro dođe neka življa boja u vrtu Hug

Gioiaa - lijepo je vidjeti kako se priroda budi nakon dugog zimskog sna Hug

Lantana - napokon sam dočekala proljeće, a onda je danas opet zahladilo. Žao mi je što jučer nisi mogla biti sa nama..Hug

OTOK i Anastazija - smješno mi je bilo to što su druge cure najprije iskopavale i pripremale biljke za dilanje na RI-Zg kavi, pa onda mazale nokte - a ja sam najprije namazala pa išla u vrt iskopati drijemovac i perunike... Drago mi je da smo se upoznale Hug

Waterlilly i Antonija - hvala vama cure moje na tako lijepim riječima. Taksiranje ćete vratiti kad ja dođem u vaše krajeve, samo ću sjedit i komandirati kamo da me vozite. Hug

Još uvijek sam pod dojmom jučerašnjeg druženja. Osmjeh mi cijeli dan ne silazi sa usana. Hvala svima na lijepom druženju i atmosferi koja je vladala!  smile78

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2011 u 21:18
odlične fotografije, krasne visibabe i drijemovac! Evo proljeća i kod tebe!
život je more
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2011 u 19:02
i vrijeme je bilo da se i u tebe probudi proljeće, dosta je bilo zime!
draga Natali želin ti se još jedanput zahvaliti na srdačnom dočeku, taxiranju, družđenju i svemu! naročito mi je drago šta san imala priliku osobno te upoznati!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.