ja pocela |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
Sensa ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 51 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 28 Ožujak 2008 u 17:46 |
Joj Donata koliko prostora i divnog korita! A sta ono lepo visi tamo u kosari?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Donata terasa ti je prelijepa, ali imam i pitanje, ovo žuto cvijeće, jesu to margarete ili???
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Ja ostala malo zbunjena, pa morala otići pogledati tko je to "on"!!! ![]() Stvarno je predivan i on!!! Cvijeće ne trebam niti komentirati!!! ![]() |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
a ne zna se sta je ljepse, on ili cvijece
Ažurirao administrator - 26 Lipanj 2007 u 22:58 |
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
U njegovih 11 godina cvijećepazitelj već zna gdje se treba smjestiti.. A više me ni ne gleda čim imam fotić u rukama... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
DOnata , super je !!! Pogotovo ovi veliki cvijetnjaci, uvijek daju poseban štih vrtu i terasi!
|
|
![]() |
|
angi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
super je ova usporedba početka i vrhunca cvijeta,
i to sve za par mjeseci,
tko bi i gledao pločice pored te ljepote cvijeća i još more u ''daljini'' ,
bravo Donata
![]() ![]() ![]() ps/ kako si samo ''nagovorila'' Cvijećepazitelja na poziranje
|
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Donata
![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Super je Donata, a tek kad dođu pločice bit će to pravi mali raj.
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Predivno izgleda!!!
|
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Evo obećala sam vam slikice ....Tako je to bilo u početku a sada se ipak zazelenilo... ![]() Još čekam keramičara... ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
a sad kad karanfilići procvatu,koji miris
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Shasha
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ne znam,no ja ionako ne znam većinu biljaka kako se zovu,meni je bitno da su lijepe
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
da nije možda phlox.
|
|
![]() |
|
Ja ne znam kako se zovu,no znate koje su to biljke,pa onda znate i koliko to jako miriši pogotovo u jutro i sad navečer
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
hehehehe ne sumnjam ja u tebe Donata
|
|
![]() |
|
Nisam ti ja baš za neki kako mi kažemo "tramak" nisam se micala kad je bilo i teže, a di ću sada kad mi je lipo. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ako se ipak predomislis nemoj slusati ni mamu ni prijateljice nego ti dodji u Sa ova klima ti najbolje odgovara
![]() |
|
![]() |
|
![]() Jedna je ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |