Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trišino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Trišino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 211212213214215 243>
Korisnik
Poruka
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 07:42
Proljeće je stiglo.......Clap
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 08:33
Ajde bar si poslikala ljepoticu Tongue.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 08:42
Kod nas će još proći vremena dok bude više rascvjetanog cvijeća. Opet kiša i hladno 2C.
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
magnolija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 691
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 08:44
triša jako lijepo, zavidim ti na toj ljepoti kod nas u sarajevu jutros opet pada snijeg, pa dok to pravo proljeće stigne ja ću boraviti u tvom vrtu.neću ti smetati samo gledati i uživati
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 08:49
Juhuu!
Samo sam došla vidjet kamo si smjestila svoj plijen.
Lijepo si se oheuherala (znam da će baka smislit baš takav neki izraz, pa da je preduhitrim LOL). Sad kad gledam, mogla bi se i ja malo oheuherat.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 09:29
Trisa,ako kor.zvoncicima bude pretjesno lako ces ih rasaditi,a jedva cekam da se razbujaju
Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 09:45
I ja sam došla vidjeti nove biljčice. Baš će im krasno biti u vrtiću! Jetrenka je posebna.Clap

Želja i ljubav su krila za velika djela
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 10:33
Drage moje "posjetilice"i posjetioci - šetači u mom dvorištu, prijatelji moji virtualni i stvarni, što bi ja bez vas! kakvog bi uopće smisla imalo staviti neku slikicu ako mi vi nebi došli. nemorate samo hvaliti, ja rado primim i kritiku, naročito neku sugestiju, pogotovu od onih koji su moje dvorište vidjeli uživo.smile79
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 11:07
uživam gledati kako se proljeće u vrtovima budi!ClapClap
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 13:29
Upravo sam se vratila s posla i prvo k tebi u dvorište!Big%20smile
Jaaako sam bila znatiželjna kako si posadila svoje nove miljenice: heuchere i tiarele. Clap Nije Aleja, ali je jaaako dobar špalir.
Ništa ih nisi pregusto posadila, pravo kažeš da se one vole malo gužvati.LOL
Super su ti!
Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2451
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 13:58
A gle mene, klinci gledaju crtić u drugoj sobi, a ja iskoristila slobodan komp i drito u Trišino dvorište. Ma je, istina je živa, lijepo si ih posadila, lijepe su (teško sam ovo napisala, da ne bi bilo usta moja hvalite me ali kaj je je), no oheuherila LOL a to još nisam čula. 
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 14:39
Triša, kod tebe uvijek nekih noviteta ima, vrt ti je živ, dinamičan, vrckav i dobrohotan - kao i vlasnica vrteka!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 14:40
Perla, baka Bea- drage moje, tako sam sretna što ste došle pogledati moju gredicu heuchera, čekala, čekala i dočekala. Imaju malo sunca, malo sjene, a lijepe su, ma najljepše su!
Sada ste me još zarazile i tiarellama, a nakon toga na red će doći heucherele- sve su to trajnice po mog guštu!

Vilmač, hvala ti lijepo te vidjeti u mom dvorištu, da danas je došlo proljeće, a moje biljke to znaju.
RIJEKA

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 14:41
Anaida uletila si mi usred pisanja, hvala ti za lijepe riječi!
RIJEKA

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 22:01
Uspori malo sa radovima ,jedva stižem sve upratiti,ne bih da šta propustim.krasno,krasno,a novitete moram pogledat koji susmile161
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 22:17
 Sve je predivno !!!! Jetrenka je i moja davna želja!
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 22:18
Ja sam već vidjela nove biljčice, no ipak sam ih ponovo škicnula
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 22:32
Kod mene je kišovito i jako hladno pa mi je prelijepo uživato kod tebe u pravim proljetnim cvijetovima smile55
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2011 u 00:20
Sve sam pregledala

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2011 u 09:05
divno, haucerinjak san zamislila u punom sjaju, divan je! ona osvojena biljčica je super, vrijedilo je borbe, kamelije su divne, one su moja najnovija ljubav, kupiti ću je sebi! njima san se oduševila u Opatiji!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 211212213214215 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,395 sekundi.