Gioiaa-dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839> |
Korisnik | |
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wow koliko posla ali vjerujem sa oduševljenjem obavljenog već mi se sada sviđa i jedva čekam proljeće da sve vidim kad razraste i procvijeta
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Krasne vrijedne slikice!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Gio, zavirila ja opet u tvoj dnevnik radova ali tebe mi nema tu!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
draga Anaida nista i ne radim
![]() upravo listam cvj.casopis,i sva sam se raspametila od ljepote...jedva cekam da zavrsi zima. evo malog podsjetnika za mjesec veljacu: - orezati stabla koja cvjetaju ljeti(surucica,plava rutvica ili lj.jorgovan) -od ostataka napraviti sadni materijal, -perene zasejati u tople leje ili u kutije za sadnju u sobi, -za suncanih dana zasjenciti osjetljive zimzelene biljke, -muskatle(djirane)koje su prezimele skratite na 2-3 prsljena svaki izdanak.Od kraja mjeseca stavite ih na svjetlije i toplije mjesto i umjereno zalivajte -balkonske biljke zasijte -orezati hortenzije -zjevalice,petunije i paprika ubrajaju se u prve biljke koje treba zasejati od veljace. sto se tice sejanja pricekacu kraj mjeseca,jos mi je nekako rano ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Nisam ni vidjela zadnje slikice, prekrasno izgleda. Pravi dizajn
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
e smrcko moje biljke jutros ovako izgledaju
![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti draga Gioo na podsjetniku za veljaču, ja ću ga samo "prepisati" u moje sjećanje i krajem veljače napraviti sve što si napisala..
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
ako ova hladnoca ovako nastavi citav mjesec necu bas nista raditi u vrtu
![]() |
|
![]() |
|
U dugoročnoj prognozi kod nas vele da će za kojih tjedan dana biti temperature i do 10 celzijevaca!! Nadam se da je to točno, a nadam se da će dio tih celzijevaca i do tebe stići...
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
....malo sam pogledala sto si radila na jesen....
![]() ...kako ti je mediteranski vrt podnio zimu??
|
|
![]() |
|
jos se drzi manci,mada je ovih dana bas bas hladno
![]() |
|
![]() |
|
napokon i nesto da se radi u vrtu...
jos uvek sumoran izgled ![]() moji pomocnici ![]() ![]() ![]() okopavanje je bas mucno,zemlja previse tvrda... postavljena nova ograda,sad Nero i Bili mogu bezbrizno da jurcaju,a ja jos bezbriznija da ne mogu pobeci ![]() ![]() ![]() morke na vrhu cardaka pjevaju i pjevaju ![]() ovo sam morala slikati ![]() pogled prema vrtu,ja odmaram na klupi ![]() i jos jedan pogled prema fontani ![]() predstoji jos puno posla,ovo je tek pocetak... |
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Kad sunce zagrije kako ce to sve oziviti :) Svaki put uzivam u tvojim fotkicama! Gle kako patkice uzivaju :) A imas li ribice u jezercu, ili bi ih patkice popapale :)))?!
|
|
![]() |
|
nemam ribice,bas zato sto nisam sigurna da li bi ih patkice
![]() |
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
I ja se posebno lepo osecam bas u ovom vrtu,sve je tako pitomo i drago... |
|
![]() |
|
Olja
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() |
|
stiglo napokon
![]() ![]() |
|
![]() |
|
...stiglo je, stiglo...kod nas bura ali evo i sunca....biljcice nicu....
![]() |
|
![]() |
|
Vidim da ti koke i patke pomažu u okopavanju
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |