Moja djedovina-sestrin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 103> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hTJELA SAM KOMENTIRAT KLUPICU ALI MORAM PRVO FREZIJE, PA ONE TEBI RASTU IZ MALECKO ZEMLJE, IZ UDUBINE RUBNIKA, MA JESU KRASNE A ....sorry caps lock
A ono kaj pitaš kaj je, zeleni listovi, to je ljetni ljiljan, sto posto!!! Kod tebe već sad cvate nevena kao kod mene za 3 mjeseca!!! Vratimo se na klupu!!! Poslat ću ti i svoju sliku, stavi je kraj sebe, pa onda ti, limun i ja , a za mir i spokoj koji slika nemože dočarati, varaš se!!!! Na tim slikama se i te kako osjeti mir, tišina koju prekidaju samo valovi koji kotrljaju kamenčiće na plaži i zvuk vjetra što šumi kroz borove!!!! Uostalom, ja sam ionako stalno na toj klupi a ti pojma nemaš!!! ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Počinje doba frezija.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Što nam je ovo!!!?Neznam ali me raduje.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Šteta što fotke ne mogu predočiti ni djelić ljepote i mira u tom trenutku.
|
|
|
|
![]() |
|
Ajmo mi na vedrije teme.Free, što kažeš na to da na tvojoj klupi moj domaći limun i ja
![]() gledamo OVO
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Sad si me podsjetila na mog poštara Šimu iz djetinjstva.Iz treće ulice je zvao moju mamu:"Marjuuuuči!!!Di si?!!!Ima neeeštooo!!!Pola grada je znalo da mi imamo pismo.Svi smo ga volili.To je bio djed od Luke Bulića.Prije par godina ga je na zebri pregazio auto.Nikada nisu pronašli vozača.Nema pravde u svemiru. |
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Pa nije ni kod mene baš rascjetano zimi!!! Ja žaruljicama razbijem monotoniju bjeline!!! Dobro, jesam malo uskračena s bojama ali trudim se!!!
Ali zato se ne trebam mučiti u proljeće i jesen, boja ko u priči!! Kiki- ![]() Ma je star, ali ako se šalju paketi biljčica može se poslat i pusa, valjda? ![]() Kak ti se sve rasvjetalo!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Lijepo, buket za deset! ![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divan buket
![]() al zato zimi je kod nas pustos ![]() |
|
![]() |
|
Zato kad dođe ljeto je kod nas spaljena zemlja,a kod vas raj.
|
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Šebojčeki su mi baš krasni.. I kod tebe je sve par mjeseci ispred nas, kao kod Lantane.. Neki drugi svijet.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
To si ti ubrala u vrtu,i još se onda žališ
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Slikano dok još nisam popljevila pa je malo džungla.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Već je on duže šaren.Ovo sam jučer pobrala.Ostalo je još toliko.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kupusić ide u sjeme,ti ga lijepo pokupi kad dozori.
![]() Šetem se tvojim dvorištem i mislim si,sve cvijeće koje ja čuvam u podrumu kod tebe je cijelu zimu vani,ja si to ne mogu ni zamisliti.A vrt ti polako postaje šaren.
![]() |
|
![]() |
|
Dugo je bio normalan.Sad se izdužio.Valjda ide u sjeme.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 103> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |