Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Gorski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Gorski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 58>
Korisnik
Poruka
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 21:03

Triša - ti si se našla rugati mojoj "brzini", ti koja imaš najveći broj poruka na forumu....Wink

Antonija - nadam se da će se želja jednom i ostvariti...... Tko zna možda budem i ja na nekom seminaru u Dubrovniku..Wink

Anastazija - danas je bilo baš ružno, "mirisalo" je na snijeg. A noćas je tako puhala bura da mi je kamelija ostala bez cvijeta...Confused

Bigmama  i Waterlily - zapisala sam svaki prijeđeni km, vratit ćete mi to ovu godinu. Ne mislim dugo čekati da ne zaboravite...Malo ste mi bliže od Antonije pa ću prije svratiti u sjevernije krajeve Wink

Gioiaa - i ja imam isti osjećaj gledajući tvoje slike.. Tongue

Sarajka - još će biti svašta kod mene do onih pravih rascvjetanih slika. Confused

Springy - jedva čekam da procvatem jer mi lani nije cvao. A od subote imam još jednog...Wink

OTOK - smile96jesi vidjela kako Korijenko i ja pričamo u šiframa..Norvežanin, ha?! Pa vi sad mislite o čemu pričamo. Korijenko ti je odgovorila dok sam bila u tvojem vrtu.. Ako može Centaurea macrocephala rasti u vrtu u Norveškoj onda može i u Gorskom vrtu.  Wink

Korijenko - ja sam ti sve biljke privremeno posadila u vazu, van ću premjestiti za koji dan kad mrvicu zatopli...Tongue

Ovo je slika Centaurea macrocephala iz Fuksijinog vrta u Norveškoj. Ako to nisam smjela napraviti - obrisat ću...

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2011 u 00:27
Dakle onaj vražji Nijemac me u zadnje vrijeme nešto previše posjećuje. Prošla sam kroz tvoj vrt nebrojeno puta ovo zadnje vrijeme i svaki puta mislila da sam ga pohvalila kad ono svaki puta zaboravila.....Ali zato sada

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2011 u 12:30
Sjetila sam se - "žuti otok" mogao bi biti senecio serpens
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2011 u 16:52
Ode snijeg konačno....sad virkaju vjesnici proljeća... a tvoje slike su nenadmašne. Svaka čast!Thumbs%20Up
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2011 u 17:04
baš ti je krenulo ove godine,  nadam se da će i kod mene ubrzo imati što da se pokaže evo danas nam malo sunca izašlo jedva smo ga dočekali.smile78
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2011 u 17:41
krasni kukurijek u gorskom vrtu
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2011 u 19:28
Nataly, gledali smo riječke slike i komentar moga sina na tebe je - odnekud mi je ova cura poznata  Wink
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2011 u 19:38
Krasan crveni kukurijek!Clap
život je more
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2011 u 19:43

Lora - pa i mene zna posjetiti taj Nijemac....Wink

Baka - ma ja ti se dvoumim kod stavljanja slika jer nemam što još za pokazati. Odlučim se u stvari staviti sliku kad odgovorim posjetiocima mog vrta....Tongue

Fany - i ja sam jedva dočekala malo sunca..Tongue

RS - jedva čekam da mi kukurijek procvate, da vidim njegovu pravu boju...Tongue

OTOK - moram častiti tvog sina za ovu riječ CURA. Kad se desi da me tako netko oslovi onda moji klinci kolutaju očima... Stvarno ne znam od kud bi tvom sinu mogla biti poznata. Baš nemam dodirnih točaka sa Lošinjom. Možda da vidim njegovu sliku....
Hvala na identifikaciji. Proguglat ću da vidim detalje o njoj.Tongue

Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2011 u 19:45
I kod tebe niknulo proljeće, ja bum znorel!!!
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2011 u 07:12
Ovog vikenda ipak malo prošeći s fotićem vrtom..
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2011 u 20:56

Lantana - jedva sam dočekala da mi procvate crveni kukurijek, pogotovo zato što lani nije cvao.... Imam novu sliku, stavit ću je kasnije..

Medvjed34 - konačno se i ja mogu pohvaliti lijepim vremenom..

Anaida - poslušala sam te, slijede slike....

Već sam u nekoliko navrata spomenula da kućnog bilja nemam jer mi pekinezerice odmaraju na prozorskim daskama, a i ne znam baš postupati sa njima (zalijevanje...).
No......imam tri vazice sa cvijećem od forumašica....

Ne znam zbog kojeg sam cvijeta veselija:
- pelargonije (valjda se tako zove) od Natalije i koja miriši, mmmm....Dobila sam je prije pola godine i lijepo se razrasla
- afričke ljubice koju mi je poklonila Triša i koja mi je sad ponovo počela cvasti. Radosna sam jer je nisam uništila zalijevanjem...
- lista afričke ljubice od Bake kojeg sam uspjela zakorjeniti. Napokon sam ugledala da niče novi list. Baka mi je donesla dosta listova i nekom drugom bi postotak uspješnog zakorjenjivanja bio veći, no za mene je i ovo uspjeh.

smile213
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2011 u 20:59

Baš ti lijepo napreduju sobne biljčice,ovo je mirisna pelargonija,ako se ja ne varamTongue

Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2011 u 21:03

Drijemovci, visibabe i šafrani trenutno čine moj cvijetni kutak. Uglavnom ih imam posađene u travi jer mi tako izgledaju prirodnije a i ne unišim im lukovice tijekom godine dok okopavam cvijeće.

Ima jedan zanimljiv drijemovac: jedna stabljika - dva cvijeta

Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2011 u 21:04
Originalno poslano od člana mali kaktus mali kaktus napisao:

Baš ti lijepo napreduju sobne biljčice,ovo je mirisna pelargonija,ako se ja ne varamTongue

Tako sam i pretpostavila da je mirisna pelargonija. Baš lijepo miriši, a vidjet ćemo koje boje je cvijet.

Tongue
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2011 u 21:10

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2011 u 21:10
Prekrasna ti je livada puna proljetnica,moje su već ocvale.
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2011 u 21:14

I nešto što sam s najviše nestrpljenja očekivala da procvate - kukurijek.

Prva dva su tek kupljena (nadam se da sam im napisala dobre nazive)

Ovaj kukurijek je kod mene već drugu godinu, ali prvi puta cvate.

Tongue
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2011 u 21:15
Originalno poslano od člana mali kaktus mali kaktus napisao:

Prekrasna ti je livada puna proljetnica,moje su već ocvale.

Vidjela sam, kod tebe već cvatu i narcise - ja zaostajem..Wink

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2011 u 21:19
Imaš pravo, visibabe, šafrani, drijemovac, jaglaci - najljepši su ovako na livadi među travom.
A kukurjeci su prekrasni.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.