OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 273274275276277 374> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Otok, kakve divne, predivne, proljetne - najproljetnije slikice!!
Ova pod "brojem" 6 mi je predivna ! Koliko cvjetića, tegli, grmića, ljepote, listova, boja...a tek je prvi dan proljeća!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() ![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Otok slikice tvog vrta su me ostavile bez riječi....zaista si ga predivno uredila...
|
|
Dream as if you'll live forever , live as if you'll die today
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Otok, kak je kod tebe sve već rascvjetano, pa to je predivno - prava uživancija
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Nisam mislila da ću se u šetnji tvojim vrtom toliko toliko drugačije osjećati nakon našeg upoznavanja. Kao da si mi tu negdje uz rame. Godi ...
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Moji narcisi su se tek počeli otvarati,a tvoji tako raskošno cvjetaju,a zumbuli tako lijepo mirišuuuu
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ma točno tako, to je sad sasvim druga priča, osjećaj je drukčiji kad dojdeš u nečiji vrt a znaš gazdaricu onako zaspraven
![]() Ti imaš danas proljeće u pravom smislu riječi
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Kod tebe je uvijek rascvjetano, a kod mene samo što nije počeo padati snijeg. Već je bilo na granici padati ili ne padati. Tj. u jednom dijelu moje Općine su lepršale pahulje, a kod mene na sreću nisu... Došla sam te usput pitati koju sam to biljčicu uzela u subotu od tebe. Čini mi se da si rekla da cvate žuto.... ![]() Nije Triša bila jedina kradljivica, Mare - nostrum mi je skoro otela tu biljčicu... Otok - drago mi je da smo se upoznale, pa kako kaže Korijenko - sad kad znam gazdaricu, drugačiji je osjećaj..... |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
E kod mene ni u maju nije tako rascvjetano,tako sam uživala ,hvala ti na divnim slikama ,ma jednostavno nemam riječi da kažem koliko je sve lijepo
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Drage moje cure, nadam se da slika o meni nije lošija nakon upoznavanja
![]() Stvarno mi je bilo drago sve vas vidjeti. Da sam svjetski putnik kao Triša upoznala bi ja i Međimurke i Bodulke i našu dragu Sarajku i ostale forumašice iz BIH i sve drage posjetioce mog vrta i ovog foruma. Ali nikad se ne zna, a valjda će netko svratiti i do mene. Nataly - ta ti se biljčica zove žuti otok ![]() Kako moji sukulenti ostaju vani cijele zime, u dvije dugačke tegle stavila sam puno malih sukulenata, ako bude baš jako hladno da ih spremim u kuću (možda se sjećate moje Noine arke, tako sam nazvala te tegle). E, pa ni Noina arka nije bila u kući ni minute, vjerujem da su se očeličili. Sve sukulente iz tih tegli podijelila sam u Rijeci, znam da su mali, ali tako sam ih mogla više donijeti . Ovih dana, kada još sve malo sredim, bit će još viškova, pa se čujemo |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Znači ta biljka će me stvarno podsjećati na tebe - bilo da pomislim na osobu od koje je stigla, bilo po nazivu... Nadam se da ću je održati na životu... ![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
e vidim ja da si ti prošetala po" kopnu" pa draga pruži malo korak i skokni u Sarajevo, i kod nas je lijepo a bogami i ima šta vidjeti,a pronačemo i koju biljkicu koju ti nemaš,i eto i mi bosanke i hercegovke ćemo upoznati našu dragu Otok,razmisli malo i bujrum bilo bi mi jako drago da skokneš kod mene
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Već osjećam miris zubula
![]() Kod mene tek vire iz zemlje jer je još hladno i kišovito ,pa se nećkaju bili rasli ili ne
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Svaki put kad svratim kod tebe ja se razbolim od ljepote!
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Tako prekrasno rascvijetani vrt na tako maloj udaljenosti od nas riječana. Prava raskoš,
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
pa u tebe je toliko toga rascvijetanog! iman osjećaj da san čula miris zumbula!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
OTOK i do mene je stigao miris zumbula
![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
U potpunosti se slažem s curama koje su rekle da je sad potpuno drugačiji osjećaj šetat po tvom vrtu, kad smo te imale priliku upoznati.
Sad mi je još ljepši! ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Draga Otok, evo i mene ponovo kod tebe
![]() Moji Otok-sukulenti su posađeni svaki u svoju teglicu i preko dana idu van na sunčanje. Zanima me tvoje mišljenje: kaj s njima preko ljeta, razmišljam kak bi bilo da ih posadim u kamenjar i u jesen opet izvadim i spremim unutra, jer bi tako bolje napredovali ili im to ne bi bilo dobro? Šaljem ti puno ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 273274275276277 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |