vilmač |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 49> |
Korisnik | |
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
i u tebe je proljeće u punom zamahu! vidin da ti je sjetva bila uspješna! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
maso: na vrećici sjemena od margaretica bile su šarene, šatirane nadam se da će i moje takve biti. |
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Svega lijepoga kod tebe, znas li boju margaretica??
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
volim kad davis
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
impozantan i veličanstven drijen
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasan je drijen u cvatu, toga kod mene nema!
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opa,kod tebe svašta već ima u vrtu. A tek kad posadiš "pikance"...
![]() Rascvali drijen je krasan.
Đirane si već izvadila... ja moje još držim u "zatvoru"
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepo mi je gledati kako se vrt rascvjeta na proljeće
![]() ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
krenulo je krenulo
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
ovo sam slikala prije par dana:
ljiljan sv ante
obični ljiljani:
drijen u cvatu:
đirani i verbene nanovo presađene:
sadnice manradine:
zumbul provirio:
ovo sam slikala jučer:
jaglaci oko ukradnog drveta:
iberis samo što nije procvjetao:
ovom plavom ne znam ime, al mi je sladak:
jaglac i ljiljan:
tulipani izbijaju:
a sad da vam pokažem malo sadnica sijanih 26.siječnja... tada je kod mene padao snijeg!
zvončići:
neke sam već pikirala:
margarete:
cinije:
bilo je to pokusno sijanje!
toliko od mene za sada! pozzzz svima
![]() |
|
![]() |
|
jesam, upravo sada.....al ne vjerujem da ću moći
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Ludo dijete, šta malčice, puuuno si nam nedostajala. Jesi čitala okupljanje forumaša?
|
|
![]() |
|
odavno me nije bilo na forumu,morala sam izbivati kratko zbog obiteljskih obveza...no što je tu je.... život ide dalje....
a slikice nikako da prenesem s moba... u potrazi sam za novim cd-om za instalidanje i slike stižu čim ga zbavim! mislila sam da će sve biti lakše kad koristiš noviju tehnologiju, no kod mene je suprotno,ovo me izludio...
lijep pozdrav svima i drago mi je da sam vam barem malčice nedostajala!
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasni kaktusi, baš lijepi njegovani primjerci!
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ima svega,pravi odmor za oči.
![]() |
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Preduhitrila si me, od juče stalno mislim što je nema.
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Pa gdje si ti draga moja! Što se ne javljaš?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |