Mali-veliki s(c)vijet |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 27> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
e jesi majstorica, svaka čast na predivnim fotkama
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Volim strašno sve glasnike proljeća. A kod tebe puno toga u raznim bojama...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Šafrani su ti posebno lijepi,novi su tek jučer izvirili iz zemlje.
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
PREKRASNE SLIKICE!
Pravo osvježenje u ovaj tmuran kišni dan!
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Slobodno nas udaviš s ovom krasotom od slika kad god hoćeš!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Springy, sve pomalo niće kod tebe, a šafrani su zaista preslatki..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
![]() Šta reć i kako prokomentirat ovu ljepotu koju dijeliš sa svima nama? U mom okruženju nema tako mlade osobe koja ima toliko ljubavi za cvijeće. Oko mene mladi obično ispijaju kave po kafićima a ti, ti si nešto posebno. Želim ti svako dobro, pogotovo u majčinstvu! Ti ćeš i tada nać vremena za svoje cijeće jer jednotavno to si ti. Hvala na ovim preljepim slikama koje su donile sunce u ovaj tmurni kišni dan! ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Mari021, Triša, Retriver Sara, baka, mali kaktus, Floramye, Sunceeee, Anaida, Cikas, Mari.5510 - hvala vam puno na lijepim komentarima, a posebno hvala Cikas na stvarno nježnim i poticajnim riječima, baš mi je tako nešto trebalo ovih dana kada malo muku mučim sa zdravljem i sama sa sobom
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Šafrani su završili svoj show (osim još onih ljubičastih) i sada su pozornicu preuzeli najviše jaglaci, pa zumbuli i ostali vijesnici proljeća, pa da vam i to pokažem. Zahvaljujem se bratu koji mi je pomogao sa slikanjem jer ja sam ovih dana poluinvalidna i ne smijem se saginjat niti kretat previše pa ja uglavnom ležim i naređujem
![]() ![]() Zumbuli: ![]() ![]() ![]() Jaglaci: ![]() ![]() ![]() ![]() U čekanju ostalih narcisa... ![]() Ljubićice: ![]() Kukurijek još uvijek drži cvijet... ![]() Maćuhice od jeseni se bude... ![]() ![]() ![]() Čionodoksica... ![]() ![]() Anemonu blandu nismo uspjeli uhvatiti s otvorenim cvjetom, navečer se zatvara... ![]() Ranunkul kojeg mi je tata kupio i posadio pod mojim nadzorom - HVALA TATA!! ![]() Puškinije: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I to je to! ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sarice -
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasno cvijeće i fotografije!
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Kod tebe uvijek lijepe slikice, ma tko god da slikao! ![]() |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
I opet prekrasne slikice!
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Springy, lijepe slikice si nam opet darovala.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Zaista puno cvijeća već sada cvjeta u vrtu!
Lijepo je čuti kako ti svi pomažu oko cvijeća!
![]() Jučer sam posadila u vrt tvoje campanule glomerate (barem mi se čini da se tako zovu). Kad si mi ih lani poslala, posadila sam ih u jednu vazu, prezimile su i počele su izlaziti.......Nadam se da će biti lijepe kao i u tvom vrtu! Hvala ti još jednom za njih!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |