Moj senjski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7879808182 152> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mali crveni vrtek, ranunkula i jaglac:
![]() novi i nepoznati sukulent:
![]() niknula je moja mlada hostica:
![]() saxifraga:
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Hej, bila sam u Senju. Tamo ti je pravo proljeće !
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Vidim da se svima svidjela campanula... da odgovorim mimi46, to je sobna campanula, no ja je držim vani na balkonu, a po zimi je na stubištu, a traje mi tak dugo dok ju ne uništim presađivanjem ili zalijevanjem, no onda opet kupim novu, hehehe...
Gio, mali kaktus, antonija, magnolija, mimi46, OTOK, Medvjed34, stefkaja, niho, Mira021, hvala vam svima što navraćate na temu ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Campanula je prava slatkica,a i sukulentice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
campanulica:...je prekrasna kako bi nju voljela imati ali nikad kod nas nije ni došla na sajam cviječa...zavidim ti na njoj
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivno ti sve izgleda...sukulenti, campanula...predivno..
|
|
Dream as if you'll live forever , live as if you'll die today
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
evo i mene malo k tebi, sve ti je baš lepo!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Sukulenti su ti zdravi i lijepi, a campanula prekrasna plavuša
|
|
![]() |
|
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
..campanulicu sam vidjela kod nas u kauflandu...je li to jednogodišnji cvijet i mora li biti u kući?
|
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Sukulenti i ciklama
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
kako lijepa ciklama, za njom ne zaostaju ni sukulenti, tako mi lijepo djeluju zdravo i jedro! (moji prema tvojima izgledaju izmoždeno od zime jer su bili vani)
kampanula je predivna! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ciklama ti lijepo procvala,sukulentići se sunčaju,a ja pozdravljam malu campanulicu
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
tu sam
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
napokon je procvala moja ciklama, jer sam ju, zahvaljujući vašim savjetima iz dnevne sobe preselila na hladno stubišt, a sada na svježi balkonski zrak:
![]() mlade sukulentiće sam iznijela van na privikavanje:
![]() ![]() ![]() ![]() pozdravlja vas sve mala campanulica:
![]() |
|
![]() |
|
drage curke, hvala vam svima na vašim lijepim riječima, svjetima i naravno posjeti
![]() Nataly, tebe je zanimala boja crvene begonije, odnosno koliko je realna...vjeruj mi, na fotki izgleda potpuno isto kao u stvarnosti
![]() hoya, draga moja, hvala na tvojim ljubaznim savjetima
![]() Belina, veseli me susret s tobom u mojem vrtu, vjerujem da nećemo biti same, koji puta navrate i hoya, primorka i Jurica naša nestašna, ima nas nekoliko što smo dosta blizu pa ...
gospina trava, u našoj staroj kući je jako hladno, samo preko vikenda financijski nam se ne isplati ići u ovoj kriznoj situaciji, to su dva glavna razloga zbog kojih ćemo na vrt pričekati još tri tjedna
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga Sara meni je sve kod tebe lijepo,vidim da su ti forumašice(očerupale svu tvoju crvenu)a ishvalile da ja pošto sam nova,a najbliža Senju,moram to doći osobno vidjeti,Krasne biljkice imaš.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ako ti se ne sviđa oblik euonymusa koji ide u visinu slobodno ga odreži. Ostalim granama sam otkini vršak. Moje sam formirala u lopte i uvijek ih takvima održavam. A te "lopte" su izvana guste, guste, sada krcate mladica. I još nešto bitno: zna se na njima pojaviti pokoja grana sa sasvim zelenim listovima. Ako ne želiš takav šareni grm te grane treba na vrijeme otkidati. |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Heucere su sigurno te koje plijene pažnju, ali vidim da nam je svima za oko zapela ona crvenolisna ljepotica.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
bila si u vrtu i odmah si se primila posla
![]() a lončanice su ti predivne ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ivančica flower ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 416 |
I meni je prekrasna ova begonija!
Baš neobična boja! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7879808182 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |