Koraljna zvončika - Heuchera |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 30> |
Korisnik | |
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo fotke s net-a za smrckicu:
![]() Morala sam je postaviti za utjehu i kao potvrdu onog što sam napisala. ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Uvijek se osobno osvjedočim u ono što baka bea napiše i uvijek nanovo radim istu grešku. Nije riječ o heuceri, ali je mogla biti. Kupim biljku iz rasadnika u punom cvatu, iako sam svjesna da ni u ludilu ne može cvjetati u ovo doba, masno platim, da je sada vidite kako izgleda- užas. No za heuchere se ne bojim, već se lani pokazalo kako su u proljeće zablistale u punom sjaju i da volim ja i one zelene - ima ona "pistacio", e moram tu imati, baš kao zelena salata - predivna.
Baka bea neka ih za subotu bude što više i onih maleckih!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
![]() Triša, moram se malo našaliti. Žao mi je svake tvoje biljčice koja strada, kad ih toliko voliš. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Moja gredica za heuchere konačno dobila svoje nove stanovnike, ma baš sam sretnica, tako mi je lijepa
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Trisa, predivna gredica, Heucere su ti super!
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Moje trogodišnje Heuchere od Bake Bee
![]() I pojedinačno ![]() ![]() ![]() ![]() I noviji Heucherinjak/ tek mu je godina dana/. Tu su i dve bebe Bake Bee sa ZG-RI kave ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Zahvaljujući Baki bea,i ja imam čak dvije lijepe mlade heuchere, uživaju u mom vrtu,slika stiže.Moja Triša zna savjetovati,i na tome joj hvala.
![]() |
|
![]() |
|
Belina pogledaj kakve su Lorine heuchere - predivne i tako cjelu zimu možeš uživati u njima, stvarno je prava trajnica za cjelu godinu.
Lora vidjela sam ih uživo i iznenadila se kako su fantastično podnijele zimu, tako su lijepe.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Lora preeedivne su ti Heuchere, nadam se da cu ih i ja uskoro imati u svojoj bastici, od neki dan imam prvu Heuchericu, malecku
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lora, krasne su ti! Moje nisu još najbolje, baš ih je uspavala ova zima i golomrazica..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Imaš zaista u čemu uživati, draga Lora, krasni primjerci |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Kaj je je, prekrasne su Lora, da bi reč rekla, kak vele naši Zagorci. Još da procvatu pa da vidiš raskoši
![]() |
|
![]() |
|
Pomozite mi, kupila sa Heucheru nedavno i jako je male, najveci list joj je promjera 2 cm, pa me zanima jeli to takva vrsta mala, ili je mlada biljkica pa ce narasti? Postoje li tako malecke ?
![]() |
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Postoje i malecke h.''Petit Pearl Fairy'', h. ''Petite marbled burgundy'' ....., međurim, čini mi se da moraš biti strpljiva i pričekati malo povoljnije klimatske uvjete kako bi zaključila što je s tvojom heucherom.
Nisu osjetljive, ali im dugotrajna suša ili golomrazica hoće naškoditi, ukoliko je posađena u vrtu. Pitanje je da li je tako malena kupljena ili su joj listovi (oni doljnji - veći) propali, ako je držoš ulončenu. |
|
![]() |
|
Ma kupila sam ju neki dan, dosla je onom malom crnom loncicu u kakvom obicno trajnice dodju, to je mislim 10 cm promjera.. a vidim da su i ti najdonji listovi koji su kao osuseni maleni!
|
|
![]() |
|
Hm,
![]() Možda si imala sreću i u slobodnoj prodaji vrtnog centra kupila neku h. ''Petit''. ![]() Možeš li, posadi je u vrt, pruži joj jutarnje sunce, a podnevni i poslijepodnevni hlad i vrlo brzo ćeš imati krasnu - makar i ''Petit'' heucheru. |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
hej,Perla,drago mi je kaj te čitam!
Moje su heuchere super prezimile,ali su ih ovi proljetni vjetrovi jako uništili.Tak da su,uglavnom,živi samo oni mali listići u sredini.Sad čekam kišicu pa da krenu. |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Hvala Perla, posadjena je ima jutarnje sunce a pri zalasku ima i sjenu( u kamenjaru je pa vrh kamenjara pravi sjenu), stalno buljim u nju, ka da ce se na dnevnoj bazi nesto desiti, narasti ili sta vec .... :))))
|
|
![]() |
|
dado_84 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
savršena ljepotica
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |