Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Trajnice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Koraljna zvončika - Heuchera
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Koraljna zvončika - Heuchera

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 30>
Korisnik
Poruka
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 1296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2011 u 01:06
Evo fotke s net-a za smrckicu:

Morala sam je postaviti za utjehu i kao potvrdu onog što sam napisala.Big%20smile
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2011 u 09:11
Uvijek se osobno osvjedočim u ono što baka bea napiše i uvijek nanovo radim istu grešku. Nije riječ o heuceri, ali je mogla biti. Kupim biljku iz rasadnika u punom cvatu, iako sam svjesna da ni u ludilu ne može cvjetati u ovo doba, masno platim, da je sada vidite kako izgleda- užas. No za heuchere se ne bojim, već se lani pokazalo kako su u proljeće zablistale u punom sjaju i da volim ja i one zelene - ima ona "pistacio", e moram tu imati, baš kao zelena salata - predivna.

Baka bea neka ih za subotu bude što više i onih maleckih!
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2451
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2011 u 12:28
LOL Jel te mama lijepo učila da slušaš starije.

Triša, moram se malo našaliti. Žao mi je svake tvoje biljčice koja strada, kad ih toliko voliš.  
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2011 u 10:51
Moja gredica za heuchere konačno dobila svoje nove stanovnike, ma baš sam sretnica, tako mi je lijepa

RIJEKA

Na vrh
maso View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1048
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maso Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2011 u 11:31
Trisa, predivna gredica, Heucere su  ti super!
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2011 u 19:30
Moje trogodišnje Heuchere od Bake Bee

I pojedinačno

I noviji Heucherinjak/ tek mu je godina dana/. Tu su i dve bebe Bake Bee sa ZG-RI kave

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2011 u 19:40

Zahvaljujući Baki bea,i ja imam čak dvije lijepe mlade heuchere,

uživaju u mom vrtu,slika stiže.Moja Triša zna savjetovati,i na tome joj hvala.smile79
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2011 u 21:23
Belina pogledaj kakve su Lorine heuchere - predivne i tako cjelu zimu možeš uživati u njima, stvarno je prava trajnica za cjelu godinu.

Lora vidjela sam ih uživo i iznenadila se kako su fantastično podnijele zimu, tako su lijepe.
RIJEKA

Na vrh
maso View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maso Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2011 u 21:41
Lora preeedivne su ti Heuchere, nadam se da cu ih i ja uskoro imati u svojoj bastici, od neki dan imam prvu Heuchericu, malecku Wink
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2011 u 06:47
Lora, krasne su ti! Moje nisu još najbolje, baš ih je uspavala ova zima i golomrazica..
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2011 u 08:28

Imaš zaista u čemu uživati, draga Lora, krasni primjerciClap

Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2451
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2011 u 09:42
Kaj je je, prekrasne su Lora, da bi reč rekla, kak vele naši Zagorci. Još da procvatu pa da vidiš raskoši Smile
Na vrh
maso View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maso Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2011 u 10:31
Pomozite mi, kupila sa Heucheru nedavno i jako je male, najveci list joj je promjera 2 cm, pa me zanima jeli to takva vrsta mala, ili je mlada biljkica pa ce narasti? Postoje li tako malecke ?Tongue
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2011 u 13:22
Postoje i malecke  h.''Petit Pearl Fairy'', h. ''Petite marbled burgundy'' ....., međurim, čini mi se da moraš biti strpljiva i pričekati malo povoljnije klimatske uvjete kako bi zaključila što je s tvojom heucherom.

Nisu osjetljive, ali im dugotrajna suša ili golomrazica hoće naškoditi, ukoliko je posađena u vrtu.
Pitanje je da li je tako malena kupljena ili su joj listovi (oni doljnji - veći) propali, ako je držoš ulončenu.

Na vrh
maso View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maso Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2011 u 14:00
Ma kupila sam ju neki dan, dosla je onom malom crnom loncicu u kakvom obicno trajnice dodju, to je mislim 10 cm promjera.. a vidim da su i ti najdonji listovi koji su kao osuseni maleni!
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2011 u 14:27
Hm, smile60!

Možda si imala sreću i u slobodnoj prodaji vrtnog centra kupila neku h. ''Petit''. Big%20smile Za sada se nemoj sekirati, pusti biljčicu da se pribere od stresa transporta, možda lošeg postupanja (premalo ili previše zalijevanja) i šoka koji biljčice dožive kad se pripremaju za prodaju u rasadnicima ili vrtnim centrima.
Možeš li, posadi je u vrt, pruži joj jutarnje sunce, a podnevni i poslijepodnevni hlad i vrlo brzo ćeš imati krasnu - makar i ''Petit'' heucheru.
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2011 u 20:18
hej,Perla,drago mi je kaj te čitam!
Moje su heuchere super prezimile,ali su ih ovi proljetni vjetrovi jako uništili.Tak da su,uglavnom,živi samo oni mali listići u sredini.Sad čekam kišicu pa da krenu.
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
maso View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maso Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2011 u 20:29
Hvala Perla, posadjena je ima jutarnje sunce a pri zalasku ima i sjenu( u kamenjaru je pa vrh  kamenjara pravi sjenu), stalno buljim u nju, ka da ce se na dnevnoj bazi nesto desiti, narasti ili sta vec  .... :))))
Na vrh
dado_84 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1031
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dado_84 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2011 u 23:23
Heuchera Plum Royale

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2011 u 09:07
savršena ljepoticaClap
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 30>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.