Mali-veliki s(c)vijet |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 27> |
Korisnik | |
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vidiš da cvijeće osjeća tvoju ljubav i vraća ti je tolikom ljepotom da od nje zastaje dah. Ne smeta njemu kaj si ti u ležaljci, zna da ćeš mu se vratiti i to još sa pojačanjem !
Cijela obitelj je super i stvarno se ne smiješ žaliti, očito da nikome ništa ne fali. One male anemone i čin...nešto su mi prekrasne ! ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Uživala sam,uživala u tvom cviću
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Springy iskoristi svaki trenutak za odmor jer ćeš ubrzo imati totalno suprotnu situaciju. Uostalom krasno vas je vidjeti dok odmarate ti i tvoja ljubimica.. ![]() A rascvjetane biljke oko tebe zaista podižu raspoloženje... |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Šetnja tvojim, uvijek raskošnim, vrtom je pravi užitak! A još je veći užitak sresti tebe i Živu u njemu!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Proljeće se u tvom vrtu doista probudilo i razbujalo. Tako je lijepo!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Draga Springy,pa zar nije lijepo što svi skaču oko tebe i paze te,imam i ja doma MPK,još mjeses i pol,samo da se bude u redu što i tebi od srca želim
![]() U vrtu ti je tako lijepo šareno i mirisno,meni je proljeće najljepše godišnje doba,kad se sve budi i buja...
|
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
A sada - imam hrpu slika, braco se opet potrudio, pa da krenem...
Sljedeći procvjetani narcisi, jako krupni i jako sitni... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anemona blanda... ![]() ![]() ![]() Čionodokse... ![]() ![]() ![]() Ovdje su u krupnom planu, sitne su pa se slabije vide, al su jako slatke... ![]() Maćuhice su u naletu... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saxifrage cvjetaju - roza i crvena... ![]() ![]() Još malo zumbula, sad su najviše plavi u cvatu... ![]() ![]() ![]() ![]() Bergenije cvjetaju... ![]() ![]() ![]() Ovaj mi je jaglac najljepši... ![]() ![]() Travnjak nam je ove godine prepun ljubičica... ![]() Iberis i phlox samo što nisu... ![]() ![]() Čuvarkuće su preživjele zimu... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dva nova klematisa i jedan stari, samo premješen - tata ih je posadio i napravio pergolu koju je mama danas pofarbala i čim se osuši ide uza zid. Dakle ovo je trio: tangutica (kupio brat ![]() ![]() ![]() Još jedan narcis, ja ga zovem raščupani... ![]() Ranunkul lijepo cvijeta... ![]() Jedna mala aubrietica... ![]() I za kraj - ovako ja i moja Ziva kod mojih provodimo veći dio ovih sunčanih dana dok mi je dragi na poslu - tu mi je mama punila teglice sa zemljom i donosila mi ih pod nos a ja bi samo spustila sjeme ili zapisala vrstu i zaljepila selotejpom, tako da se ne osjećam baš potpuno beskorisnom... Brat je naravno morao uslikati i mene, valjda si skupljaju dokazni materijal za kasnije ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Baš mi je drago da su se održale! Bit će ti lijepe, vidjet ćeš! Svake godine ih je sve više i više i kad se sve rascvjetaju to je prelijepo! |
|
![]() |
|
Hvala puno svima na posjetama i lijepim riječima!!! Jako puno mi to znači i mojima doma koji se stvarno trude da ne propustim previše od onog što bi i sama radila da mogu. Ova cvjetna sezona bit će u potpunosti njima posvećena!!!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
I ja sam bila malo uživati u tvom prekrasnom cvijeću
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prekrasno i rascvjetano u tvom vrtu, imala sam osjećaj da sam osjetila miris zumbula!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Puno lipote u tvom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Raskošno rascvjetan vrt |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Ja ću poludit, uopće mi nije jasno kak već prije nisam nanjušila ovu tvoju ljepotu, predivno je !
![]() Čestitam ti na budućem majčinstvu ![]() Svaka čast i pohvala tati i bratu, stvarno su super ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vauuuuuuu,pravo uzivanje je svratiti u tvoj vrt
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Zaista puno cvijeća već sada cvjeta u vrtu!
Lijepo je čuti kako ti svi pomažu oko cvijeća!
![]() Jučer sam posadila u vrt tvoje campanule glomerate (barem mi se čini da se tako zovu). Kad si mi ih lani poslala, posadila sam ih u jednu vazu, prezimile su i počele su izlaziti.......Nadam se da će biti lijepe kao i u tvom vrtu! Hvala ti još jednom za njih!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Springy, lijepe slikice si nam opet darovala.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
I opet prekrasne slikice!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |