Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moj kutak za opustanje
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moj kutak za opustanje

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 35>
Korisnik
Poruka
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2011 u 23:31
smile79Mimar eto ponovo se javlja specijalna gošća....Hvala ti puno na divnim riječima, nadam se da ću jednom stvarno pogledati u živo sve ljepote tvoga cvjetnog carstva...Drago mi je da ti je bijela kamelija procvjetala, baš je prekrasna...Dobro što je kamelija procvjetala, ali bugica u ovo doba...Vjerovatno ima specijalne uslove u zimovalištu, toplinu i puno svjetla...
sutra je novi dan
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2011 u 23:51
Prekrasna kamelija i bugica smile126
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2011 u 07:09
Prekrasne slike kao po običaju!
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2011 u 09:05
Snježne slike obožavam,a viditi sliku visibabe jednako uveseljava,kao i ostalog cvića predivnih boja i oblikaClap
Na vrh
Olja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 842
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Olja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2011 u 23:54
Mimar,sad sam otkrila tvoj raj i bez teksta sam ostala....ruze....mindjusice...milion bels....a tek one silne bele radesmile186
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2011 u 11:27
lijepe snježne i rascvijetane slike si nam poklonila! najviše volim visibabu, vjesnika proljeća!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2011 u 11:46
gledajući ove slike zaboravljam da crkavam od leda, hvala!!!!!
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2011 u 12:02
mimar najvise me raznezila slika visibabe
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2011 u 05:27

Sretan to rođendan!

Time is something you can never get back..
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2011 u 11:17
Originalno poslano od člana mimar mimar napisao:

Još sam tu Wink!Marii reče šta ću ako proleće porani? Neka ga, čekamo ga...

Veliki pozdrav mojoj speciljalnoj gošći koja je skoro ušla u moj kutak, no postoje stvari za koje nikada nije kasno i ja se iskreno nadam da ću je imati prilike ugostiti u njemu.
Hoya je stara više od 10godina i bila bi mnogo veća da nije deljena okolo, ali mi nije žao jer sam joj tako produžila vek Smile.
Zefirantesi su lukovice, jednostavne za gajenje, čekaju te kada dodješ. ili ih donosim ... kao i reznice clerodendruma (dugujem ih još jednoj dami Embarrassed)
Za nju, prvi ovogodišnji cvet biljke koja jedina može da konkuriše lepoti ruža a koju sam zavolela upravo zahvaljujući njoj.

Obišla sam zimovnik i evo trenutne situacije kod nekih
Ostici spremni za proleće

muškatle se bore za zrak

kažu da bugenvilija pravilno prezimljava ako ne pušta nove listove, moja cveta, pa se pitam kako će proći

Necu budjenja
U kojima te nema
Cak i snovi
Tad su daleki
Jer
Srce je ispunjeno
Lepotom zivljenja
Svaki trenutak
Kad plovis mi
U mislima
(n.a)

smile120
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2011 u 14:10

Prekrasne biljčice u išćekivanju proljeća!!!smile219
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Cikas View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 499
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cikas Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2011 u 15:08
Ovaj vrt je Rajski vrt! Nadam se da se velika večina slaže! Bravo!
Baška Voda
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2011 u 16:05
"Sve što nam treba je kuća puna knjiga i vrt pun cvijeća" - to je ono što meni treba, a vidim i tebi!
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2011 u 08:40
slažem se sa Trišom i dodajem kucne ljubimce smile91
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2011 u 09:04
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

"Sve što nam treba je kuća puna knjiga i vrt pun cvijeća" - to je ono što meni treba, a vidim i tebi!
Mislim svima!
Mimar kad god svratim a i ne oglasim se svaki put, zadivljena sam i kvalitetom slika.Stvarno bi neke mogli ponavljati u beskonačnost.
Na vrh
d.i.n.a. View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 495
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje d.i.n.a. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 09:05

moja letnja "dnevna soba" uokvirena loncierom

.

eti i mene, slučajno zalutala u vaše vrtove, i sad gledam i divim se.... moj vrt je tek u nastajanju al nedostajalo mi je ideja pa možete pretpostavit veselje nakon ovog otkrića.... nebum ni pokušavala opisati riječima jer ne postoje za tu ljepotu!!!
ova sjenica mi je san snova, dugo maštam o takvom nečem no muž mi neda, veli da je skupo... bum ja njega već riješila s vremenom LOL
zanima me ova lonicera, koliko je stara, i dal je to samo jedna biljka ili ih ima više okolo. naime ja bi sjenicu bez krova obraslu nekom penjačicom. možda lozica, lonicera ili wisteria...
Tena 28.3.2010
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 09:26
mimar a gde si ti?basta se probudila,zar ne?!
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2011 u 13:12
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2011 u 14:18
Originalno poslano od člana gioiaa gioiaa napisao:

mimar a gde si ti?basta se probudila,zar ne?!
Probudila se! Ja, po običaju preterala sa nekim "poslićima" u njoj i oko nje pa se uvalila već 20-ak dana u krevet, ali se nadam da ću uskoro na noge, da sačekam goste.
Danas sam "ukrala" komšijin net Wink i par minuta dok nikog nema u kući da me kritikuje što ne ležim, da vam pokažem novine
Travnjak formiran još samo da se pokaže LOL
Krokusi su bili prvi
crocus Blue Pearl

crokus Cream Beauty
corydalis
Gipsy Girl

Anemonae nemorosa
Iris Reticulata

Iris Danfordiae
Crocus Big Yelow

Tulips Johhan n Srauss
Eranthis Hyemalis
Crocus Janne d'Arc

Za danas toliko, vidimo se uskoro Smile
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2011 u 15:48
Toliko intenzivno o vas dvoje mojih razmišljam da vas zbilja jedva čekam vidjeti..........hvala za fotke sad znam da ti je bolje nego onu večer.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 35>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.