Hosta - Funkija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 37> |
Korisnik | |
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kod tebe je ipak toplije. Imala sam istražne radove, tražila hostu s crvenim nožicama, sve kamenje izvadila što sam jedan po jedan brižno poslagala kod jezerca, a od hoste ni h.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
![]() ''Plava mišja uheka'' su se pojavila
![]() |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
![]() |
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Preporučam da se vratiš na početak teme. Na stranici 4 imaš fotografije mnogih hosti, različitih veličina. Hoste se upravo prema veličini klasificiraju i u rasadnicima (velike, srednje, male i mini). Na str. 5 ove teme, imaš fotografije mojih hostica. Kako imam maleni vrt u hladovini, sve moje hoste su iz reda srednje, male i mini. Njihovo širenje ovisi o kultivaru, jednako kao i boja lista i cvijeta. |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Natalia
- jako su lijepe u posudi, i najbolji će savjet dati Lora - širenje ovisi o zemlji koliko im paše, uvjetima i količini voluharica ako ih imaš - ako i okupiraju prostor lako je maknuti višak - hosta je zasigurno jedan od najljepših ukrasa u vrtu Tanja ovo je idealno vrijeme sađenja hosti, sade se u propljeće ne jesen. Kažu da je Bauhaus pun raznih vrsta hosta |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
koliko se brzo one šire?
mjerkam ih već poduže, ali jedino mjesto u hladovini koje imam za njih je maleni vrt na sjevernoj strani kuće, a tu je već par hortenzija i svašta nešto drugo pa me zanima koliko brzo bi mi okupirale prostor i kako je s uzgojem u posudama? vjerovatno onda trebaju i puno više vode, ali pretpostavljam da zimu provode vani, ne treba ih sklanjati |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
tanja i, ima ih naručiti u decori Buzet, imaš br. tel. na internetu! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
tanja j ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: GOSPIĆ-ZADAR Status: Offline Bodovi: 159 |
Dali je kasno da ih sad sadim? Imaju li njih rasadnici ili se nađu u centrima? svakim danom sve više i više volim cvijeće zahvlajujući ovom forumu! ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Niste ništa falili, pustite biljku da formira lukovicu. Kod mene u gorskom vrtu budu neke kao niti, a ne korjen.Iz tih niti se pojavi lukovica.
Jedino voluharica može utamaniti hostu i treba je staviti u zaštitnu mrežu. ![]() I možda nije dobro sadit ih pred zimu u zemlju, savjet je to raditi na proljeće. atkve budu zdravije i imaju veću šansu za opstanak ![]() |
|
|
|
![]() |
|
maestral ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 392 |
Niti moje se još nisu pojavile
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Od mojih još ni traga
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Moje hoste isto izviruju, a jučer sam bila kod Lore, vidjela i njene - neke su već vani!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Moje izlaze tek u travnju ( možda čak i krajem) jer su na sjevernoj strani i u hladu, ali kada izađu onda to ide ekspresno...brzo rastu i brzo procvatu. |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Šmrčko, neki su več izbacili, Ja se držim svog principa. Ono što je u verandi ide van cca polovicom aprila/ pod uvjetom da temperature ne padaju ispod 12 noću / a kućno tek u maju. Tako sam uvijek radila i mislim da ne treba žuriti previše.......
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Hvala
![]() Sretna sam da ih nisam upropastila i da nisu smrzle. Bilo je svašta pogotovo u plasteniku, ipak nije sve izdržalo ![]() Kad se biljke mogu izbaciti van, je li još rano? |
|
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Budi sretna da su već izvirile i lijepo ih čuvaj.Baš mi je drago, bit će ti sigurno bujne kad su već sada izvirile
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Evo ih
![]() Možda je pomoglo što sam ih počela zaljevati, svom bilju na balkonu mi se brzo osuši zemlje koje je bez zaštite. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Baš sam sad išla gledati kada su moje lani izašle i vidim da su tek krajem aprila bile cca 10 cm visoke i male neugledne. A poslije su se sve raširile i bile velike.
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |