Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trišino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Trišino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 214215216217218 243>
Korisnik
Poruka
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2011 u 02:41
Triša predivan ti je heucerinjak, baš si lijepo poslagala te lijepe biljčice...Zahvaljujući tebi i Baki Bei i ja ih imam nekoliko u mojim vrtovima ( posadila sam ih i u novi vrt )...Do lani nisam uopće znala za te biljke,a sada su mi jako drage i nastojati ću ih još posaditi, jer su jako lijepe i jednostavne...Jastučci su ti super krenuli, a tek plavi...Je li ti živa felicija, nisam je primjetila na slikama?WinkWinkWink
sutra je novi dan
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2011 u 05:47
Kamelije, božuri, perunike, tulipani, ma sve je prelijepo! LOL
Time is something you can never get back..
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2011 u 21:03
Hoya, Lantana, Ret. Sara, Lilie, Jagoda, Misty tako mi je drago vidjeti vas u mom dvorištu. Danas sam isto nešto slikala, nešto imam novo, nešto staro, pa stavit ću malo novih slikica, za koji čas.

Jagoda felicija mi se smrzla, ali sam na RI-ZG kavi od Otok dobila novu i već ima pupoljčiće.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2011 u 21:27
Evo današnje situacije u mom dvorištau.
Korijenko mi je donijela tri ogromna lista opuncije, koje potiču od našeg muhlenbergije, a ja jednostavno nisam mogla odoljeti pa sam im napravila novi vrtić

Dobro se uklopio kao produžetak postojećeg vrtića, gdje ima svega - evo ga s druge strane

Noviteti u mojoj kolekciji kaktusa i sukulenata
ova sivkasta ljepotica malo veća, prekrasna 28 kn naprosto mi uletila u ruke, a bila je jedina, iako je i Lora bila zainteresirana, ali ja sam kao obično bila brža.smile96

Ovome "picmoljku" tamno zelene boje, kao da je prošiven s bijelim koncem nisam mogla reći "ne" kad je bio samo 10 kn - mali je ali narasti će.

Cvjeta bila kamelija od lani

i roza od preklani

Tu je inače svih pet kamelija, sve u u cvatu, azaleje koje duuuugo cvjetaju i moja bijela margeritica

Baka Beine tijarele, stvarno zaslužuje ima pjenica, baš je takav cvjetić

Obožavam ove Jagodine perunike japonike, cvatu čak i u skoro potpunom hladu

Tu kraj plavog jastučca izvirile već 15 cm dvije kane, koje su ostale po zimi u zemlji

Slučajno se poklopilo da je šeboj sav u žutoj boji, ispod kerije, pa je baš lijepo ispalo

Jedan dio kaktusa je ovdje

Drugi je ovdje, nešto u zemlji, nešto na podu, ostalo na policama

Božur svaki dan sve bujniji

Iberis u punom cvatu, a iznad je solanum jasminoides, koji već ima puno pupoljaka

Malo panoramskih slika

Tako je divno provodite vrijeme u dvorištu, gdje su promjene svakodnevne, i gdje me svako jutro iznenadi neki novi cvjetak.
RIJEKA

Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2011 u 21:32

Stalno spominješ da imaš maleni vrt, no to se po količini biljaka i po stalnom širenju gredica ne bi reklo..Wink
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2011 u 21:34
Ne bi vjerovala što se sve može utrpati na 50 kvadrata, uostalom vidi se iz priloženog.
RIJEKA

Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2011 u 21:38

Još malo pa ćeš prekopati i staze... Moramo ti kupiti štule za šetnju vrtom..Wink
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2011 u 21:40
Je, je to viš nebi bilo loše, iako mm predložio da mi napravi sedežnicu, da sve obavljam s "visine" - to je inače ono "lako tebi čačkat po vrtu kad si tako blizu zemlje-poda, koje li drskosti"smile96
RIJEKA

Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2011 u 21:41
Bravo Triša, ovo je pravi mali botanički vrt od 50 kvadrata, svaka čast smile57.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 447
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2011 u 21:51
Originalno poslano od člana Nataly Nataly napisao:

Još malo pa ćeš prekopati i staze... Moramo ti kupiti štule za šetnju vrtom..Wink

LOLLOLLOL

No, šalu na stranu, ovaj vrt mi je nešto posebno!!! One žute mini perunike su baš super!!smile78

LOL
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2011 u 23:21
Cvijeta li cvijeta već sve kod tebe. Proljeće ušlo na velika vrata

Bogme ni meni nije jasno kako više uspijevaš naći slobodnog prostora u vrtu, a da sve bude uredno i na svom mjestu......

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
LeoNata View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 278
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje LeoNata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2011 u 23:33
Triša preslatko ti je dvorište! I stvarno svaka čast na iskoristivosti prostora! I 5-ica za ideju sa štulama!Smile pozdrav
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2011 u 23:47
smile57
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2011 u 00:21
Trisa  draga , kud god se okrenem vidim boje : plavo , zuto , bijelo , crveno jednostavno predivno ! Ali kamelije ..... obozavam ih !    smile78
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2011 u 10:02
Ne mogu se nadiviti koliko cvijeća imaš u tako malom prosotru, pa jo š i opuncije...svaka ti čast! Sad ćeš morati paziti kada noću šetaš po vrtu da ne zapneš o njihove bodlje jer nisu baš ugodne koži kao što su LOL oku!
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2011 u 14:08
Ti si mađioničar! Tako puno cvijeća si smjestila u svom malom dvorištu...ili si možda već i kod susjeda počela saditi cvijeće!?
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2011 u 14:15
Zadivljena samThumbs%20Up! Naprosto! Toliko toga imaš rascvjetanog....predivno!Posložila si sve super....ClapClap
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2011 u 17:02
Potpisujem Baku, bravo Triša, koliko toga, a zapravo nije natrpano nego baš dobro posloženo. Ti si kao i ja, dok se god još vidi zemlja, može se nešto posaditi
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2011 u 21:48
Rekla sam ja davno da ćeš ti ko pčelica Maja  letjet od cvijeta do cvijeta,prava raskoš kod tebe od boja i biljkica,kod mene božuri tek izlaze iz zemlje,blago tebi ti stvarno možeš uživat u cvjećkicama
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2011 u 21:55
Pogledala nove kaktuse,kamenije,keriju i šeboj u žutom,prošetala se stazicom,a sad bi ja i kavicu popila,ima li mjesta za to?Wink
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 214215216217218 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.