Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 214215216217218 243> |
Korisnik | |
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Triša predivan ti je heucerinjak, baš si lijepo poslagala te lijepe biljčice...Zahvaljujući tebi i Baki Bei i ja ih imam nekoliko u mojim vrtovima ( posadila sam ih i u novi vrt )...Do lani nisam uopće znala za te biljke,a sada su mi jako drage i nastojati ću ih još posaditi, jer su jako lijepe i jednostavne...Jastučci su ti super krenuli, a tek plavi...Je li ti živa felicija, nisam je primjetila na slikama?
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Kamelije, božuri, perunike, tulipani, ma sve je prelijepo!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hoya, Lantana, Ret. Sara, Lilie, Jagoda, Misty tako mi je drago vidjeti vas u mom dvorištu. Danas sam isto nešto slikala, nešto imam novo, nešto staro, pa stavit ću malo novih slikica, za koji čas.
Jagoda felicija mi se smrzla, ali sam na RI-ZG kavi od Otok dobila novu i već ima pupoljčiće.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Evo današnje situacije u mom dvorištau.
Korijenko mi je donijela tri ogromna lista opuncije, koje potiču od našeg muhlenbergije, a ja jednostavno nisam mogla odoljeti pa sam im napravila novi vrtić
![]() Dobro se uklopio kao produžetak postojećeg vrtića, gdje ima svega - evo ga s druge strane
![]() Noviteti u mojoj kolekciji kaktusa i sukulenata
ova sivkasta ljepotica malo veća, prekrasna 28 kn naprosto mi uletila u ruke, a bila je jedina, iako je i Lora bila zainteresirana, ali ja sam kao obično bila brža.
![]() ![]() Ovome "picmoljku" tamno zelene boje, kao da je prošiven s bijelim koncem nisam mogla reći "ne" kad je bio samo 10 kn - mali je ali narasti će.
![]() Cvjeta bila kamelija od lani
![]() i roza od preklani
![]() Tu je inače svih pet kamelija, sve u u cvatu, azaleje koje duuuugo cvjetaju i moja bijela margeritica
![]() Baka Beine tijarele, stvarno zaslužuje ima pjenica, baš je takav cvjetić
![]() Obožavam ove Jagodine perunike japonike, cvatu čak i u skoro potpunom hladu
![]() Tu kraj plavog jastučca izvirile već 15 cm dvije kane, koje su ostale po zimi u zemlji
![]() Slučajno se poklopilo da je šeboj sav u žutoj boji, ispod kerije, pa je baš lijepo ispalo
![]() Jedan dio kaktusa je ovdje
![]() Drugi je ovdje, nešto u zemlji, nešto na podu, ostalo na policama
![]() Božur svaki dan sve bujniji
![]() ![]() Iberis u punom cvatu, a iznad je solanum jasminoides, koji već ima puno pupoljaka
![]() Malo panoramskih slika
![]() ![]() ![]() ![]() Tako je divno provodite vrijeme u dvorištu, gdje su promjene svakodnevne, i gdje me svako jutro iznenadi neki novi cvjetak.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Stalno spominješ da imaš maleni vrt, no to se po količini biljaka i po stalnom širenju gredica ne bi reklo.. ![]() |
|
![]() |
|
Ne bi vjerovala što se sve može utrpati na 50 kvadrata, uostalom vidi se iz priloženog.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Još malo pa ćeš prekopati i staze... Moramo ti kupiti štule za šetnju vrtom.. ![]() |
|
![]() |
|
Je, je to viš nebi bilo loše, iako mm predložio da mi napravi sedežnicu, da sve obavljam s "visine" - to je inače ono "lako tebi čačkat po vrtu kad si tako blizu zemlje-poda, koje li drskosti"
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Bravo Triša, ovo je pravi mali botanički vrt od 50 kvadrata, svaka čast
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
![]() ![]() ![]() No, šalu na stranu, ovaj vrt mi je nešto posebno!!! One žute mini perunike su baš super!! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Cvijeta li cvijeta već sve kod tebe. Proljeće ušlo na velika vrata
![]() ![]() ![]() Bogme ni meni nije jasno kako više uspijevaš naći slobodnog prostora u vrtu, a da sve bude uredno i na svom mjestu...... |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Triša preslatko ti je dvorište! I stvarno svaka čast na iskoristivosti prostora! I 5-ica za ideju sa štulama!
![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Trisa draga , kud god se okrenem vidim boje : plavo , zuto , bijelo , crveno jednostavno predivno ! Ali kamelije ..... obozavam ih !
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ne mogu se nadiviti koliko cvijeća imaš u tako malom prosotru, pa jo š i opuncije...svaka ti čast! Sad ćeš morati paziti kada noću šetaš po vrtu da ne zapneš o njihove bodlje jer nisu baš ugodne koži kao što su
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Ti si mađioničar! Tako puno cvijeća si smjestila u svom malom dvorištu...ili si možda već i kod susjeda počela saditi cvijeće!?
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Zadivljena sam
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Potpisujem Baku, bravo Triša, koliko toga, a zapravo nije natrpano nego baš dobro posloženo. Ti si kao i ja, dok se god još vidi zemlja, može se nešto posaditi
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Rekla sam ja davno da ćeš ti ko pčelica Maja letjet od cvijeta do cvijeta,prava raskoš kod tebe od boja i biljkica,kod mene božuri tek izlaze iz zemlje,blago tebi ti stvarno možeš uživat u cvjećkicama
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Pogledala nove kaktuse,kamenije,keriju i šeboj u žutom,prošetala se stazicom,a sad bi ja i kavicu popila,ima li mjesta za to?
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 214215216217218 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |