Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 281282283284285 370>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2011 u 09:41
Boga mi kad ti slikaš cvijeće i običan maslačak djeluje kraljevski........Thumbs%20Up
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2011 u 11:10
Kažeš - prčkala si bez puno rezultata. A onda ovaj niz uslikane ljepote. Pa šta to nije rezultat? Ne znam koji mi je kutak ljepši.
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2011 u 11:22
Lantana, tvoj vrt proglašavam  parkom prirode!

Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2011 u 11:38
nemam riječismile107nije ljepše nit u rajusmile120
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2011 u 11:44

I kod tebe kao kod otok, gornji vrt, donji vrt, skakanje preko kamenjara, niz padinu, uz padinu, ali umjesto umora nakon svega, duša mi se prepuni!

Time is something you can never get back..
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2011 u 22:20
Gornji vrt, donji vrt, srednji vrt, morski vrt, nebeski vrt....ma divota i krasota kao i uvijek, lijepi ti pozdrav draga Lantana, i da...stvarno...kakav je ovo krasni plavi cvijetak na tvojoj sličici? Boja mu je fenomenalna smile78
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2011 u 23:05
Kod tebe kao Seminaridini viseći vrtovi u Vavilonu,zaista nestvarni,prekrasni
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2011 u 23:16
oho ho baš se nauživah u šetnji tvojim vrtom ali nisam se umorila idem ispočetka i svaki put iznova uživamsmile141smile78
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2011 u 07:35
A šta da kažem na sve pokazano,a evo ovako:smile93smile71
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2011 u 07:54
ClapOpet sam navratila,
divno,predivno.kao što su i predhodnici rekli NACIONALNA PARK.smile57
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2011 u 10:13
Slike kao da trepere, kao da možemo uroniti u ovu ljepotu koja je ispred nas.. Divno, Lantana!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2011 u 13:45
Lantana predivno je...kod tebe prevladava prava cvjetna bajka...
Dream as if you'll live forever , live as if you'll die today
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2011 u 14:26

ClapClapClap pogotovo za ostićesmile149

"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"

emma goldman
Na vrh
1234DRENOVA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 535
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 1234DRENOVA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2011 u 14:31
prekrasan vrt kroz niz terasa,šarenilo cvijeća,pozdrav
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2011 u 21:07
prekrasno ti je rascvjetano, a ti znaš tako lijepo uslikati!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2011 u 21:51
kod tebe je uvijek raj za oči ,odmorit dušu i tilo LOL
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2011 u 20:00
Lantana imas savrsen vrt
Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2011 u 20:06
Oduševio me tvoj donji vrt! Prekrasan je! A ostići su me hipnotizirali!smile227
Želja i ljubav su krila za velika djela
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2011 u 22:01

Maslačak jesi vidila kako je fotogeničan tvoj maslačak Wink

Mali kaktus ovo je pupoljak plavog irisa, kad se rascvjeta onda nije tako intenzivne plave boje. Bugenvilie su kod nas još gole, mi ih krajem veljače ošišamo do daske ostane samo nekoliko osnovnih grana, ovih dana se tek naziru mali pupoljci.

Bergenija, da znaš kako je meni drago da si opet tu Clap

Otok, ma znaš ti na što ja mislim, pripreme za sezonu, odnesi, donesi premjesti, pometi, a na kraju ništa ne vidiš. U vrtu barem uvijek neki rezultat vidiš Wink

Lovro znaš da si me nasmijala, jer ovih dana je afera oko plaže Zlatni rat, i tražimo da ga proglase parkom prirode kako nebi gradili neki disco, pa od ministarstva do ministarstva, nikud pravog odgovora, samo nas šetaju, tko je nadležan, samo nebo zna... LOL

Mari LOL

Misty dok ja obiđen sve razine i padinu, ja se već umorim Wink

Flavia, drago mi je da si tu. Ono je pupoljak plavog irisa.

Sarajka, da znaš da sam tamo gdje sam prvo živjela imala viseći vrt, moj brat je ugradio neku kućicu i gore nasuo zemlju, a ja sam posijala prkos i lijepe kate, bio je prekrasan prizor, šteta što nisam slikala.

Fany samo ti šetaj LOL

Anastazija, Ivančica Flower, Mira, Belina, Anaida, Vilmač, Drenova, Antonia, Duda, Gio, Waterlilly hvala vam na posjeti.

Vidim da su vam ostići najveći favoriti, na temu Brač moj otok stavit ću slike iz našeg tenis centra da vidite polje ostića LOL

A sad malo slika iz vrta, proljeće je...

Kolkwitzia

Japanska dunja

Armelina (vrsta kajsije)

Majčina dušica (timijan divlji)

Livada iz sna LOL majčina dušica i maslačak

Neki divlji cvijet

Kos u travi koja je buknula, kad bi barem ljeti bila ovakva

život je more
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2011 u 22:05

Što reći na uvijek divne slike...smile227
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 281282283284285 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,453 sekundi.