Narcisi - Sunovrat - Narcissus |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 8> |
Korisnik | |
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Vrt u mojoj ulici
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() |
|
![]() |
|
Tayla ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 10 |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12481 |
gio ima raznih fela
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lijepi su....
|
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
evo i mojih
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12481 |
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
vidim da narcisi (bar ne kod mene) nisu cvali prvu godinu nego su dali samo lišće i to dosta jadno ali evo druge godine su ipak se pojavili i to u dosta dobrom broju.Ja dok sam bila u Zg-u kod mojih u podsljemenskom vrtu imali smo velike busenove narcisa i mama ih nikad nije vadila a oni su se širili i sijećam se da su ti buseni svake godine bili bujniji u cvatnji ..a onda došli "pametni" majstori i uništili sve ..a da da bi ubrzala rezanje lišća nakon cvatnje onan je jednostavno kad je vidla da izlazi neko obližnje cvijeće jednostavno rukama povinula lišće i to je ubrzalo venuće cvijeta.. i kad su listovi bili gotovi odrezala ih je par cm od tla
|
|
![]() |
|
tanjica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 235 |
No no, pa tak sam i mislila ![]() Samo sam htjela bit ziher .. |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
tanjice nemoj dirati lišće dok ne počne žutiti, tek onda ih možeš porezati zato jer listovi hrane lukovicu da bi ona i dogodine mogla cvjetati
|
|
![]() |
|
tanjica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 235 |
Moji su se rascvijetali i sad je lišće sve jadno ..koliko njima treba da se skroz povenu i posuše?i jel ih mogu kad se posuši lišće odrezati ili ono baš mora istrunuti il kaj?
jer imam u plasteniku gazanije koje su već dosta velike pa nemrem dočekat da i njih posadim na to mjesto .. |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ja sam svoje prvi put sadila ove godine,rastu ko trava a cvjeta nigdje,jel moguće da ove godine neću nikako uzivati u njihovim cvjetovima?
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
danas sam naisao i fotogravirao mini narcise.Cvjtovi su skroz sitni
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 8> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |