Moj novi dom |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8990919293 151> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Nije zeko neuredan, nego super uredan, ako kartonske kutije koristi kao WC. To i je cilj, a ne da cijelu kuću koristi za to.
![]() ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Vrt kao i uvijek blista, a ovaj zekan mi je probudio želju da ponovo nabavim zekonju. Prekrasan je taj tvoj mali ovnoliki gricko.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Mysti narcisi, preslice, ostalo sve predivno, a zečić ko bombončić!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Krasan vrt,zekica presladak,a što se tiče narcisa sačekaj da se listovi osuše izvadi iz zemlje lukovice osuši ,zamotaj u novine i ostavi negdje do jeseni,i u jesen ih ponovo posadi jednu po jednu gdje želiš,oni su se jako raširili ,a kada ih tako rasadiš ponovo će krenutu ljepši i naravno nastaviti da se šire,kod mene su od dvije gomile sada čitava šuma,ja svake treče godine i tulipane i narcise vadim i rasađujem
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Jako ti je lijep vrt, a i zeko
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Nataly pojma nemam kad su posađene, tu su bile prije nego sam kupila kuću, a meni baš i nisu nešto drage, podsjećaju me na nešto što smo u Dalmaciji zvali zmijino grožđe, a od zmija se odmah naježim!
![]() kaktusiću, Otok, gogo, tomica, bako, Triša, Saro, moon ma presladak je, pitom, voli jesti iz ruke, maziti se i stalno hoda za nama!
![]() Anastazija ma ne ljutim se, tko bi se mogao ljutiti na tu malu bijelu grudicu???
![]() Sarajka hvala ti na savjetu, tako ću i uraditi!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Ovi bijeli sa žutim tučkom zadnji su procvjetali, ali imaju najviše cvjetova po grmićima, baš su se iskazali!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Nisam sigurna je li ovo heuchera, ali znam da je poklon od Anaide
![]() Preživjela je zimu vani, sva blista u različitim bojama i nijansama i širi se!
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Ovi klijanci rastu nevjerojatno brzo, uskoro ću saznati je li ovo paeonija ili dahlija
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Prešla je dalek put od Bola i Lantane do mog vrta, ali čini se da se nije ni umorila. Ostalo je snage za listanje, mojoj prvoj lantani! Nisam je htjela odmah šokirati presađivanjem (stigla je u ovoj lončanici) ali ove dane ću potražiti neku lijepu lončanicu koja će istaknuti svu njenu ljepotu!
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Misty, ono od Anaide je ajuga.
|
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Tako je, to je ajuga (ivica) i to dvije vrste. Tamnija i svjetlija.. Lijepe proljetne i zekanske slikice nam dolaze iz tvog vrta!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Anastazija i Anaida hvala vam, teško je sve zapamtiti, nekako stalno mislim da je važnije upamtiti od koga je nego što je. Kako god prelijepa je
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
U ovoj fazi listovi hermelike mi izgledaju kao zelene ruže!
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Jutros sam malo razgledala susjedne vrtove i za oko mi je zapela ova forzicija, nikada nisam vidjela tako gusti cvat! Susjeda je redovito podrezuje pa izgleda kao velika kugla na visokom deblu, prekrasna je, poput džinovske ruže stablašice!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
U istom vrtu magnolija tek što nije procvjetala. Sjećam je se od prošle godine, ima ogromne cvjetove, otprilike veličine dlana!
Moja tek pušta prve šupove ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8990919293 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |