Ranč Vallis Aurea |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 37> |
Korisnik | ||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ranc je predivan antune!
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Antune predivni irisi, drago mi je da je tvoja bašća već zasijana, kod mene još ništa, tek drugi tjedan!
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
|
Hvala vam, bašću sijemo malo po malo, bit će i kod tebe ne brini...pozdrav...
|
||
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
||
![]() |
||
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
|
Antune, da mi je uživo prošetati onom livadom.. Zaista si sretnik! Ali i ovako čovjek malo odmori dušu!
|
||
![]() |
||
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
|
LeoNata, nišat nije nemoguče...
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Zar nitko ne zna, a baš me zanima... Možda sam ju ja otkrio ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
ivančica flower ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 416 |
|
Životinje,cvijeće,priroda...
Kod tebe je kao u raju! ![]() |
||
![]() |
||
|
Ne znam kako je u raju ali meni je lijepo, hvala puno...pozdrav...
|
||
|
||
![]() |
||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
Antune ovih dana puno mislim na tebe, a znaš zašto???? Procvao mi je na groti prvi tvoj ljubičasti Iris pumila. Pravi je ljepotančić i danas ću ga slikati. Kako tako nešto majušno može biti tako predivno....
![]() Ranč ti je kao uvijek krasan ali sad je stvarno kompletan, ovčice su famozne
![]() |
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
|
Baš mi je drago da je procvjetao, kod mene cvatu sve u 16, hvala na posjeti i dođi mi opet...
|
||
|
||
![]() |
||
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
|
Time is something you can never get back..
|
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Pa šetnja tvojim rančem postaje poseban ugođaj
![]() Sad uz divno cvijeće otkrivaš i prekrasnu okolinu.
I da sve bude posebno... stigle i ovčice!
![]() |
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Mislim da je to neka papučica (calceolus), pogledaj malo
|
||
![]() |
||
|
Misti da, samonikla je i ima je puno....
Baka, evo baš sad žurim da ih zatvorim preko noći... Otok, moguće je...vidjet ću još... hvala...pozdrav... |
||
|
||
![]() |
||
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
|
Poslikaj ovu neobičnu biljku malo drugačije:
- čučni i slikaj je cijelu, tako da vidimo otprilike koliko je visoka
- pokušaj napraviti fotografiju sa svih strana, tako da se vide svi dijelovi
- tamo gdje ih je više na okupu slikaj tako da odmjeriš 6-7 velikih koraka od njih, pa će takva fotografija opisati njihovo stanište
- možda bi najuspješniju fotografiju mogao postaviti na temu o prepoznavanju biljaka
Baš sam znatiželjna
|
||
![]() |
||
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
|
Antune, lijepo je sve kao i uvijek!
Mislim da ti je ona biljka za koju ne znaš naziv vučja stopa- samo ne znam koja.
Nadam se da sam ti malo pomogla. Pozdrav!
|
||
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
||
![]() |
||
|
Otići ću onda u subotu na to stanište pa ću staviti slike te biljke, sunceee
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Čini se da je Aristolochia clematitis, samo što je ova na mojoj slici druge boje... |
||
|
||
![]() |
||
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
|
To su sve vučje stope, tvoja je onda žuta ili bijela....
![]() |
||
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
Prekrasno
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |