Bergenijino cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 64656667> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bergenija kamenjar je za čistu peticu
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Uf, uf
![]() Kad će već jednom doći toplije da se moj kamenjar probudi i procvijeta?!!
Dosadno mi je već u kući! Hoću vaaaaaaaaan!
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
![]() |
|
![]() |
|
stephanotis ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 569 |
Predivan kamenjar. Predivan mi zvuči čak preslabo... pre pre pre pre pre divan mi zvuči puno bolje!!!
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Znam da prezimi na izuzetno niskim temperaturama, prošle sam ga godine donijela s Paga i stavila u zemlju. Vidim da je živ, jedva čekam da vidim hoćeli mi cvjetati jer su cvjetovi prelijepi. I ja svoje kamenje čupam iz suhozida, no kamenčićima netjak i ja ne odoljevamo - igramo igrice asocijacija i to je ludilo. Velim da ćemo morati kupiti kamion jer nas u avion više neće pustiti.
Slike i ideje su ti
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Franjica ZG onaj ljubičasti puzavi cvjetić je i meni među dražima!
Zove se DELOSPERMA COOPERII - prezimi i kod mene u Istri gdje zna biti i -7, -8 stupnjeva ispod nule!
Pozdrav!
![]() |
|
![]() |
|
agava ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 27 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 69 |
![]()
|
|
![]() |
|
lana_1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
predivan vrt svaka čast
![]() |
|
![]() |
|
Sunburst ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 69 |
Zove se podnevni cvijet.
zato što se latice otvaraju samo na jakom suncu i predvečer se sklapaju.
Brzo se širi, a može i prezimiti.
ja sam ga kupila lani na tržnici (Slavonija) i bez greške je potjerao ovo proljeće, iako je nedavno bilo i -12°C.
Ne znam latinski naziv.
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Reci mi molim te kako se zove onaj ljubičasti cvijet, puzav, vidim gotovo na svim slikama a lijepo se vidi ispod agave. To sam lani donesla s Paga, prezimilo vani i nadam se da će i meni ovako lijepo cvjetati.
|
|
![]() |
|
Predivno, predivno!
Nekako mi se čini da ove godine kontinentalci idu na more s prikolicama a u povratku će se nešto čudno događati s obalom - preseljenje kamenja, kamenčića, stijena i stijenčica. mislim da će nas "zeleni" ostaviti na miru jer ćemo mi to kamenje oplemeniti barem upola lijepo kao Bergenia
|
|
![]() |
|
Hvala agavi na stranici!
Bok!
![]() |
|
![]() |
|
agava ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 27 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 69 |
Ovdje imaš dosta ideja sa čuvarkućama http://www.sempervivum-forum.de/
|
|
![]() |
|
Svaka čast. Predivno je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
stvarno prekrasno napravljeno
![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Bergenia nemam riječi stvarno prekrasno.
|
|
![]() |
|
Hvala, hvala, drago mi je da Vam se sviđa!
Truda ima, ali kod cvijeća ništa nije uzaludno. Ono ti sve svojom ljepotom uzvrati!
![]() |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
ovo je prelijepoooooooooo
samo neznam sta bi ti jos pored ovakve ljepote |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 64656667> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |