Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hoya - moje dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hoya - moje dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 224225226227228 272>
Korisnik
Poruka
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 14:48
Nemoj ti kao Bergenija... uvijek isto. Nije. Nešto se ipak mjenja. Osim toga nakon zimske pustoši, raj za oči je gledati ovo sve predivno rascvjetano kod tebe!ClapClapClap
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 16:31
sve ti je lijepo ovako rascvijetano! nije uvijek isto, svaku gopdinu biljke su drugačije, trajnice bar malo narastu!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 17:13
A joj koja ljepota i rajsmile39. Dok budeš na poslu napravim si piknik u tvom cvijeću, a u džepu kutija sanvalabruzzel_girl.gifVidjećeš krug di sam ležalaLOL

Baš si me zbunila u vezi crnoglavca, šta bi mi dala pa tvoj ćelav mogu ja tebi svog bujnog dati. Jesta da je mali, ali nije za odbacitiLOL

Nisam te žicala crnoglavca, u biti svaki dan naletim na nešto i doteglim kući. Tako i onu biljčicu što sam ti dala. To je valjda kleptomanija koju platimo.

Ali sam danas kupila i nešto što si mi trebala dati, isusovu krunu.smilie_girl_004.gif A si me zaboravila, al nema veze nisam mogla odoliti kupila 4 grane? A tko će čekati da mi se ukorjeni i nakarju propadne. Ovako imam ljepoticuWink

Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 17:27
Toliku lipotu bi mogla gledati bezbroj putasmile93,a da i ne govorim o veselju kada nešto počme cvitati,a znam,sigurno znam koliko se veseliš svemusmile78
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 17:53
Drage moje cure i dragi dečko, slike sam stavljala na brzaka na poslu (sram me bilo)  tako da vam dugujem ostatak:
Moja najdraža zvončika (za sada, jer druge nisam još vidjela u punom sjaju):
mahonija je grm koji mi ima najljepši cvijet:
Hoste polako niču. Malo samo zaostaje ona koju sam dobila od malog kaktusa, ali za nju mislim da će biti najveća:
Čuvarkuće:

I na kraju kamenjarka kojom me smrcko obradovala prošli tjedan:

Ako netko zna ime ...

Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 18:08
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

Baš si me zbunila u vezi crnoglavca, šta bi mi dala pa tvoj ćelav mogu ja tebi svog bujnog dati. Jesta da je mali, ali nije za odbacitiLOL
Ali sam danas kupila i nešto što si mi trebala dati, isusovu krunu.smilie_girl_004.gif
Ženo, pa ja sam crnoglavca cvaknula. Imam i vrh i podanak Wink.
A radi isusove krune sam se vratila odgovoriti. Sorry, sorry, sorry, ali ne zato što sam te zaboravila, nego što ga nisam uspjela sačuvati. Cry
Korijenko Embarrassed, ne znam gdje sam pogriješila Embarrassed
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 20:50
Ovo ne može biti repriza,samo unikatTongue

Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 21:11

Hoya baš ti je lijepo rascvjetano. Za mene, ništa od ovog nije repriza - ja to gledam prvi put. Ali ću ponovo doći, to je sigurno...
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 21:21
Kao i ti, i ja volim rađanje biljkica i buđenje prirode. Svakodnevno na nešto lijepo naiđem u vrtu i to me jako veseli! Kod tebe ima baš slatkih cvjetnih jastučića Smile
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 21:25
Ne mogu ponoviti sliku koju je mali kaktus već stavila ali me u potpunosti raznježil.........prekokrasno! Volim takve reprize!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 21:31
Draga moja uvijek tvoje dvorište doživim u punom sjaju, ali to nije zbog cvijeća, kojem nema premca, već naravno zbog tebe!smile79
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 21:42
E baš mi je žao Isusove kruneCry. Možda si je prezalila, to se meni desilo prošlu godinu.
Ako je želiš dat ću ti jednu granusmiley1751.gif

Evo mijih crnčića za 10 knSmile

Aaaaa pa tvoja mahonija će mi tako cvjetatismiley6880.gif

Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 22:04
Divno, mali kaktus me preduhitrio- i ja bi istu sliku ponovila!   smile39
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 22:34
Napravila sam aleicu hortenzija, tvoja ima počasno mjestoHug.
Između sam stavila hosteTongue
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2011 u 00:58
Mahonija  ti cvitaClapHoste i čuvarkuće su tiThumbs%20UpClap
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2011 u 05:07

Čim svane idem poviriti moju mahoniju, ne mogu vjerovati da je tvoja već ovako zasjala!

Time is something you can never get back..
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2011 u 09:20

Ej Hoya, za isusov trn..... ili si ga prezaljevala ili si ga preko zime ostavila vani..... nema druge..... meni on raste ko plevel(drač). Prekjučer sam ona dva ogromna iznesla van i zaključila da sam ih u 5 mjeseci zalila samo jednom Wink. Da ih vidiš...... predivni Big%20smile.

Simpatična je ti je nova biljkica, tko zna da li cvate....
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2011 u 10:24
tulipani su baš navalili zauzimati tvoj teritorij
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2011 u 21:23
Ništa kod tebe nije repriza, sve je uvijek u mjeni, pa tako i tvoj vrt i to se vidi, a da je čak i repriza - ne bi mi smetalo - ponovno bih i ponovno mogla gledati tvoj vrt i cvijeće, uvijek divno Thumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20Up
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2011 u 23:00
Draga Hoya , nasetala sam se i nadivila ! Spuno ukusa slozene boje , predivno !   smile55
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 224225226227228 272>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,469 sekundi.