Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 224225226227228 272> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nemoj ti kao Bergenija... uvijek isto. Nije. Nešto se ipak mjenja. Osim toga nakon zimske pustoši, raj za oči je gledati ovo sve predivno rascvjetano kod tebe!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
sve ti je lijepo ovako rascvijetano! nije uvijek isto, svaku gopdinu biljke su drugačije, trajnice bar malo narastu!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
A joj koja ljepota i raj
![]() ![]() ![]() Baš si me zbunila u vezi crnoglavca, šta bi mi dala pa tvoj ćelav mogu ja tebi svog bujnog dati. Jesta da je mali, ali nije za odbaciti ![]() Nisam te žicala crnoglavca, u biti svaki dan naletim na nešto i doteglim kući. Tako i onu biljčicu što sam ti dala. To je valjda kleptomanija koju platimo. Ali sam danas kupila i nešto što si mi trebala dati, isusovu krunu. ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Toliku lipotu bi mogla gledati bezbroj puta
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Drage moje cure i dragi dečko, slike sam stavljala na brzaka na poslu (sram me bilo) tako da vam dugujem ostatak:
Moja najdraža zvončika (za sada, jer druge nisam još vidjela u punom sjaju):
![]() mahonija je grm koji mi ima najljepši cvijet:
![]() Hoste polako niču. Malo samo zaostaje ona koju sam dobila od malog kaktusa, ali za nju mislim da će biti najveća:
![]() Čuvarkuće:
![]() ![]() ![]() ![]() I na kraju kamenjarka kojom me smrcko obradovala prošli tjedan:
![]() Ako netko zna ime ...
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() Korijenko
![]() ![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ovo ne može biti repriza,samo unikat
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Hoya baš ti je lijepo rascvjetano. Za mene, ništa od ovog nije repriza - ja to gledam prvi put. Ali ću ponovo doći, to je sigurno... |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kao i ti, i ja volim rađanje biljkica i buđenje prirode. Svakodnevno na nešto lijepo naiđem u vrtu i to me jako veseli! Kod tebe ima baš slatkih cvjetnih jastučića
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ne mogu ponoviti sliku koju je mali kaktus već stavila ali me u potpunosti raznježil.........prekokrasno! Volim takve reprize!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Draga moja uvijek tvoje dvorište doživim u punom sjaju, ali to nije zbog cvijeća, kojem nema premca, već naravno zbog tebe!
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
E baš mi je žao Isusove krune
![]() Ako je želiš dat ću ti jednu granu ![]() Evo mijih crnčića za 10 kn ![]() ![]() Aaaaa pa tvoja mahonija će mi tako cvjetati ![]() |
|
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Divno, mali kaktus me preduhitrio- i ja bi istu sliku ponovila!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Napravila sam aleicu hortenzija, tvoja ima počasno mjesto
![]() Između sam stavila hoste ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Mahonija ti cvita
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Čim svane idem poviriti moju mahoniju, ne mogu vjerovati da je tvoja već ovako zasjala! ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ej Hoya, za isusov trn..... ili si ga prezaljevala ili si ga preko zime ostavila vani..... nema druge..... meni on raste ko plevel(drač). Prekjučer sam ona dva ogromna iznesla van i zaključila da sam ih u 5 mjeseci zalila samo jednom |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
tulipani su baš navalili zauzimati tvoj teritorij
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Ništa kod tebe nije repriza, sve je uvijek u mjeni, pa tako i tvoj vrt i to se vidi, a da je čak i repriza - ne bi mi smetalo - ponovno bih i ponovno mogla gledati tvoj vrt i cvijeće, uvijek divno
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga Hoya , nasetala sam se i nadivila ! Spuno ukusa slozene boje , predivno !
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 224225226227228 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |