Dnevnik - Šeflera + Miha-M |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 19> |
Korisnik | ||
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Znate kaj, još malo pa bu vaš breg preušminkan, sva sreća da vam susjedi nisu tak vredni kak vi pa vidimo i malo divljine. Joj kak sam zločesta.
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
|
Baš ste bili pravi farmeri!
![]() |
||
![]() |
||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
|
Baš ste bili vrijedni
|
||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
||
![]() |
||
miha-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1099 |
|
A ovdje je završtio stari drveni plot i ostalo granje..
![]() |
||
...štihača je zakon...
|
||
![]() |
||
miha-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1099 |
|
Ovako to izgleda sa unutrašnje strane...
![]() još samo trebamo nekaj smisliti za vrata... ![]() tu se vidi spoj stare i nove mreže... ![]() |
||
...štihača je zakon...
|
||
![]() |
||
|
Evo i slikica nakon završetka radova oko potoka.
![]() ![]() Prvo pogled s visoka... ![]() Pa malo izbliza... ![]() ![]() ![]() malo iznad potoka u dvorištu, Šefa zasadila magnoliju. ![]() A ja zasadio pasifloru, koju sam dobio od naše forumašice Branke ![]() ![]() |
||
...štihača je zakon...
|
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Vidim posla nije falilo, svašta ste napravili, i čekam slikice sutra i ja.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
|
Kaj da sad na to velim, cijeli se dan veselim škicanju tuđe dvorišta, stvaram sačekuše i onda
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Potok i okoliš su konačno gotovi. I danas smo se naradili kao dva crnca na vjetrometini. Potok smo očistili od stare trave i granja, travu smo skurili, stari plot srušili i novi postavili. Svo grmlje posjekli i isto tako skurili.
A fotić nam je ostao u kući. ![]() ![]() |
||
...štihača je zakon...
|
||
![]() |
||
|
Pa znate li vi koliko je sati - kad ću dočekati da vidim što se o vašem bregu danas valjalo, nisam ja sigurna u kakvoj ste to vi bili akciji kad nema sličica niti teksta!
![]() |
||
![]() |
||
|
Žena je danas morala raditi na poslu, tako da sam bio sam u borbi sa grmljem. Ali već smo se dogovorili da smo sutra obadvoje u akciji. ![]() ![]() |
||
...štihača je zakon...
|
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Miha, ti si zaista bio vrijedan, a draga je sigurno skuhala neki fini i konmplicirani ručak kad nije bila s tobom na potočiću.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
|
Danas sam se napokon udostojio opet pokrenuti na rad uz potok. Porušio sam staru ogradu, počistio divlje šiblje koje je poprilično naraslo, a najgore je kada ti šipražje proraste kroz žicu na ogradi i moraš sve mic po mic. Nakraju sam pukao, uzeo kliješta za žicu, i nema više ni žice a ni grmlja. I onda desert na kraju, kiša. Dobro će mi doći, da malo ispere garež od paljenja stare trave. Jer ionako izgledam ko dimnjačar. S obzirom da me je kiša potjerala, sutra nastavljam sa radovima.
|
||
...štihača je zakon...
|
||
![]() |
||
|
Kad god želiš, ![]() ![]() |
||
...štihača je zakon...
|
||
![]() |
||
|
Najvrednija sam kod
![]() |
||
![]() |
||
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
|
Ozbiljno vas shvaćamo! ![]() ![]() ![]() A ak se samo najavite imamo mi materijala u bilo koje vrijeme za vrijedne goste! ![]() |
||
![]() |
||
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
|
Još da nas ozbiljno shvate!!!! ![]() Mogli bi se mi samo najaviti, a onda da ih vidimo... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
|
Javi koji vikend i eto nas kod vas.....
|
||
![]() |
||
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
|
Ne, ne! Ta pjesmica ne ide uz naš potočić. Naime ovaj se još ni jednu godinu nije smrznuo, a zeko nema razloga plakati jer smo mu posadili biljkice koje voli papati po zimi!
Grablje - zimi- ne priznajem- zimi imamo korito i vreću sa sjenom , pa fijuuuuu do potoka ![]() Sad je vrijeme za provjeru alata. Evo prijedlog - svi koji ste u nedoumici ili vas zanima kako neki starinski alati "leže" u rukama - dođite, izaberite, probajte! Pronađite sebe na friškom zraku- ima jedna krasna šikara koju bi trebalo proljepšati. Volite prirodu s nama! A i potočić je dovoljno dugačak! Eto - radni seoski turizam- posudit ću i kozu od suseda za one koji ju još nisu vidjeli! |
||
![]() |
||
|
Znate kaj -odlučila sam ponovno naučiti pjesmicu "Zeko i potočić" jer mislim da je baš za takvim, kao što je vaš, plakaomali zeko te doći ga pogledati po zimi. Shvatila sam da ste jednostavno svojom energijom posmekali sve potencijalne pomagaća p za svaki slučaj - bum došla vidjeti grablje po zimi.. boc, boc
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |