Moje vrtne biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 73> |
Korisnik | |
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
U glavi si polako zamišljam kao će to sve prekrasno izgledati kad procvjeta ..............bit će za prste polizati!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Predivno,predivno....a tek ovo sve što si kupila kad rascvijeta:
![]() |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Ne mogu skinuti pogled sa svih onih slika ljiljana i ostalog na etiketama!
![]() Biti će to ljiljan-carstvo u kojem stanuje drugarstvo! ![]() |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Već sada ima šarenila, ali kad ljiljani zacaruju... Mirisat će iz tvog vrta sve do mog!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Proljetne lukovice su prelijepe...a ovo novo....e to ćemo hvalit kad pokaže cvijet
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Postojeće prekrasno, a novo ..... čekamo, a po slikama bit će to šarena cvjetna bajka
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Ma za sada ču da se divim slikama ljiljana na etiketama!!Zahvaljujuči tebi imat ću pravi ljiljanograd!Hvala ti još jednom na svim tim ljepim lukovicama!!! Hvala i Bromi na pelcerima.Obećavam vam da ću sve to paziti i maziti!! Cure moje drage,hvala vam na posjeti.Nadam se da će moji ljiljani biti lijepi uživo,kao ovi na slikama.Obavjestit ću vas čim krene cvatnja! ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Auuuu, koja ljepota,
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepo u vrtu, a bome i noviteti
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Prekrasne novitete imaš,neka ti svi procvijetaju.Vidim da si nabavila i delphinijume.Kod tebe će biti baš rascvijetano.
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Hvala svima na posjeti..Bila sam vrijedna ovih dana ,i sve svoje prinove sam posadila..Nažalost jutros me je dočekao snijeg....
![]() ![]() Ovako je to izgledalo juče... mini narcise ![]() bijele ![]() zute ![]() ![]() ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
trešnja u beharu..
![]() magnolija susan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Ovako izgleda danas..
![]() ![]() ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prekrasno izgleda, ali stvarno mi je dosta snijega i hladnoće
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
tulipani u snijegu... moram priznati rijedak prizor
![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Joooj, Alisa... Baš mi je žao
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Hvala vam na posjeti!!
Anaida i meni je žao,jakooo i baš se bojim za svoje biljke..Delphiniumi su čak i pupove imali...Najgore od svega je to što sam već bila iznijela fuksije i svašta nešto iz zimovališta u baštu... Bojim se da će sve moje fukse propasti... :( |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Neobičan prizor i lijep, ali ipak sada nije trebao pasti snijeg. Dežim fige da ne bude štete.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Mislila sam ti pohvaliti i ovo ... i ovo .. i ... sve ... Pa da ne te tvoje ljepote, a istaknula sam vincu. Nisma vidjela još takvu. Ima više cvijetova nego li lišća.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 73> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |