Mali gradski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Samo naprijed, lijepo napreduje
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bravo, vidi se veliki napredak
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Snaka čast ja ne bih znala odakle početi.Možda tekoma lil klematis da pokrije zid.
|
|
![]() |
|
opsjena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 227 |
Polako , malim koracima do predivnog vrta . Sigurno je dostižno jer već se vidi da ti je krenulo . Onaj zid je veliki izazov , pustinjska ruža idealan stanovnik , naravno to je samo moja misao. Svako prema svojoj volji i sklonostima radi svoj raj u vrtu. |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Morala sam ih baciti jer su se usmrdili i bili puni muha.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Puževe iskoristi za dekoraciju draga,mačke u ljubičicama,divne slike....
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Viola raste na očigled.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Puno posla, ali napredak je vidljiv
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ovo me jako veseli u travici.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
koliko puzeva!srecom kod mene patke i morke potamane puzeve
![]() |
|
![]() |
|
mrvica. ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 69 |
svaka čast na trudu
za takav pothvat trba puno volje i ljubavi za uređenje
|
|
početnik u svemu :)
|
|
![]() |
|
ivančica flower ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 416 |
Svaka čast na ovom pothvatu!
Već sad sve puno ljepše izgleda. |
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Čak su i puževi na hrpi mrtvi-divni, jer si spasila mnogo biljčica!! Meni je Horty htjela utrapiti kojega, ali nije uspjela!!! Pobjegli su kad su ćuli kamo idu ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Uh,koliko puževa u malom dvorištu,a ciklama će sad lijepo rasti
![]() |
|
![]() |
|
Da nisam napravila opći pomor među puževima kapitalcima,nebi dočekala i drugu ciklamu.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ovo bijelo u ogradici je kamen.Moram negdje pronaći jednu cijelu ciglu i zamijeniti.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |