Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mali gradski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mali gradski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
moon View Drop Down
administrator
administrator

Status: Offline
Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2011 u 00:03
Samo naprijed, lijepo napreduje Thumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20Up
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2011 u 23:03
Bravo, vidi se veliki napredak Clap
život je more
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2011 u 20:26
Snaka čast ja ne bih znala odakle početi.Možda tekoma lil klematis da pokrije zid.
Na vrh
opsjena View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 227
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje opsjena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2011 u 20:18

Polako , malim koracima do predivnog vrta . Sigurno je  dostižno jer već se vidi da ti je krenulo . Onaj zid je veliki izazov , pustinjska ruža idealan stanovnik , naravno to je samo moja misao. Svako prema svojoj volji i sklonostima radi svoj raj u vrtu.Thumbs%20Upsmile99, dođem opet vidjeti promjene u tvom vrtu.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2011 u 17:24
Morala sam ih baciti jer su se usmrdili i bili puni muha.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
magnolia View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 426
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2011 u 16:06
Puževe iskoristi za dekoraciju draga,mačke u ljubičicama,divne slike....Smile
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2011 u 14:43
ClapClapLijepo su već vidljivi tragovi tvog truda! S puževima ćeš lako izaći na kraj, ali mačji zahod će biti teže...LOL
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2011 u 13:46

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2011 u 13:44
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2011 u 19:12
Viola raste na očigled.

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2011 u 15:26
Puno posla, ali napredak je vidljiv Thumbs%20Up.Thumbs%20Up.Thumbs%20Up.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2011 u 15:17
Ovo me jako veseli u travici.

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2011 u 19:45
koliko puzeva!srecom kod mene patke i morke potamane puzeve
Na vrh
mrvica. View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 69
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mrvica. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2011 u 13:07
svaka čast na trudu
za takav pothvat trba puno volje i ljubavi za uređenje
početnik u svemu :)
Na vrh
ivančica flower View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 416
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivančica flower Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2011 u 12:56
Svaka čast na ovom pothvatu!
Već sad sve puno ljepše izgleda.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2011 u 10:36
Originalno poslano od člana mali kaktus mali kaktus napisao:

Uh,koliko puževa u malom dvorištu,a ciklama će sad lijepo rastiTongue
To je tek pola jer sam nakon slikanja skupila još toliko.Sad je pala kiša pa opet moram posuti pužomor.Objavila sam im rat do istrebljenja.I da im se samo smanji broj bila bi zadovoljna.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2011 u 19:42
smile57  Krenula si  sa malim biljčicama a već im se moramo diviti, bršljan i ciklama su prekrasni!!!

Čak su i puževi na hrpi mrtvi-divni, jer si spasila mnogo biljčica!! Meni je Horty htjela utrapiti kojega, ali nije uspjela!!!   Pobjegli su kad su ćuli kamo idusmile156!!!!    Zato ja kod mame skupljam prazne velike bijele puževe kućice i stavljam ih po vrtu!!!   Samo takvi su mi lijepi!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2011 u 13:47
Uh,koliko puževa u malom dvorištu,a ciklama će sad lijepo rastiTongue
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2011 u 13:29
Da nisam napravila opći pomor među puževima kapitalcima,nebi dočekala i drugu ciklamu.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2011 u 13:36
Ovo bijelo u ogradici je kamen.Moram negdje pronaći jednu cijelu ciglu i zamijeniti.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.