Sarita - upoznavanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7980818283 172> |
Korisnik | |
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
hvala vam svima
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Sarita oprosti nisan vidila gori pijat i jaja, super su |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Više ne znam što napisati, osim da je lijepo.Tanjur sam i ja sa košarom napravila četvrtasti.
Super |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hvala vam curke na posjeti i komentarima
![]() |
|
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Jako dobar štos s ovom rozetom na kutijici,odličan!!!
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
nisam ni sumnjala da u jednom danu kod tebe nema nešto novo.ja to ovako zamišljam-ti po noći sanjaš i onda u jutro to napraviš!!ludilo od ideja,izrada,ne znam više čega sve ne...ma strašna si ženo!!!
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Saro nadmašila si me u kutijama. Predivno.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Uh, šta je kod vas nekih što radite ko na traci, teško pohvatati nit.
Sviđa mi se tvoja igra s bocama-odlične su mi, kao i tegle...ma sve je lipo, a kutija kojom si zadovoljna-imaš i zašto biti! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Sarita što reći nego krasno
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hvala vam curke,grlim vas
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
ne ostavim trag svaki puta kada prođem tvojom galerijom. naime, ne mogu se stalno ponavljati. sve je prepredobro
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() |
|
![]() |
|
Baš su perfektne.
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Potpisujem sve što su cure prije mene napisale,
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
sara je sara!ne fede,ne spava a radovi izlaze i izlate!!!predivne su,ma otkud ti samo te ideje!!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7980818283 172> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |