Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sobne cvjetajuće biljke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Voštani cvijet - Hoya
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Voštani cvijet - Hoya

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 25>
Korisnik
Poruka
Tanja 20 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Status: Offline
Bodovi: 294
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tanja 20 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2011 u 10:47
a kad će moja procvjetati, jel to sad vrijeme kad treba cvjetat ili?
"Velika srca vole, dok mala traže da budu voljena"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 592
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2011 u 19:28
Originalno poslano od člana Tanja 20 Tanja 20 napisao:

a kad će moja procvjetati, jel to sad vrijeme kad treba cvjetat ili?
Thumbs%20UpTanja,velika stvar je što je konačno krenula i to vjerojatno jer joj odgovara nova pozicija.Tako nekako je smještena i moja u prozoru a sunca samo prije podne.Lijepo se oboružaj strpljenjem ,nemoj je više seliti malo je mazi i ona će te uskoro obradovati super mirisnim cvjetićima.Vrijeme cvatnje je individualno(bar kod moje),ove godine procvala je skoro 2 mjeseca ranije nego lani.Cvijeta ona i dvaput na godinu ako mi se posreći.smile57
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
Na vrh
Tanja 20 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tanja 20 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2011 u 23:07
Ma, mazim ja nju i više no što treba, joj ne mogu dočekati cvjetiće...samo da me obraduje ove godine!!!
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1360
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 07:15
Probudila se naša, tjera na sve strane. Moramo probat i ono sa bananama, ali vjerujem ja u tekuća gnojiva, nikad nisu zakazala.

Prije par godina bilo je 18 cvjetova, ljeto prije radova, e nadam se ove godine bar približno.
Neka se sve zeleni
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2011 u 10:14
Da li je u prevelikoj tegli?

Neka se sve zeleni
Na vrh
Tanja 20 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tanja 20 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2011 u 11:10
Ne bih rekla da je u nećem prevelikom. Tu je ostavi i bit će sasvim vesela i zadovoljna, kao i ti!!
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2011 u 11:28
Tegla je bolja manja, ali kad već si stavila ostavi, i ovo na penjanje je super jer moraimati zraka.
Na vrh
Tanja 20 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tanja 20 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2011 u 11:29
Tatjana da li možda imaš sliku malog pupoljka od hoye?
Da nam pokažeš kako izgleda. Moja je nešto pustila, ali nisam sigurna da li je pupoljak ili listić
Ali tako se radujem pupoljku??
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2011 u 19:31
To nema jer novi cvijet ide iz lanjskog pupa, ali mogu vidjeti tamo gdje sam stavila dali se vidi pup.To je mala kuštrava izraslina,ko mali dugoljasti ježić.I dobro je jednommjesečno prihrani. Zašto nekima cvate a nekima neto stvarno ne znam.
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2011 u 21:32

Tanja sutra ću poslikati cvijetove u nekoliko faza pa ću ti pokazati.Vjerujem da i tvoja starta sa cvatnjom kad je toliko maziš i čekaš da procvijeta.smile78

Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2011 u 07:55
Puno hvala. Sad sam prala listove prvo sa vodom , a onda sa ostajalom pivom. Netko je rekao da im to godi.

Prihranjivanje, maženje i jedva čekam nove cvjetove, sad je konačno prezimila i dočekala proljeće na istom mjestu.
Neka se sve zeleni
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2011 u 10:42
]Ovo je mirisno čudo na mojoj hoyi u punoj ljepoti a sad ću vam pokazati kako to izgleda u fazama cvatnje.Nadam se da ću vam uspjeti smile71dočarati.      JESAM LI VAM DOČARALA ???]
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2011 u 11:11
Na žalost, moj je uginuo... Zima gaje sredila i sada neke reznice čekaju da puste žilice. Lovro je imala sreće sa mojom mladicom... Nadam se da će joj cvasti!
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2011 u 11:41
Naravno da će ti pustiti žilice i cvijetati a ti ćeš uživati u ljepoti i doista izuzetnom mirisu.Ja sam dobila malenu reznicu sa nekoliko listova iz Slovenije od prijateljice i gle danas ljepote a još da imamo prostora gdje bi nam bio kraj.smile78
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2011 u 12:01
Miriam jel su to slike od ove godine? Već cvate?
Neka se sve zeleni
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2011 u 12:34
Da,da, to su slike snimljene danas.Počela je cvijetati i zato je cvijetova u svim fazama.Čitala sam kako pišeš da joj pereš lišće pivom,neznam puno o tome ali vjerujem da je voda najbolja. smile113
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2011 u 13:03
Koliko često ju prihranjuješ? Stvarno prekrasno cvate
Neka se sve zeleni
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2011 u 13:32

Iskreno,baš i nisam primjer brižne vlasnice ove ljepotice.Prihranim je 2-3 puta mjesečno ali i tu koji put fulam.Zalijevam je češće ali i to ne smije biti previše (nikad jako vlažna zemlja)jer iz iskustva vidim da je zadovoljna sa svojom zaboravnom vlasnicom.

Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 07:56
Jučer gledali i našli 6 pupova. Koje veselje je to bilo. Čim procvate vidjet ćete slike.
Neka se sve zeleni
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 09:49
smile57
Originalno poslano od člana Klimatis Klimatis napisao:

Jučer gledali i našli 6 pupova. Koje veselje je to bilo. Čim procvate vidjet ćete slike.
TKO ČEKA TAJ DOČEKA!  SUPEEEEEEEEEER !!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 25>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.